رفتن به مطلب
m-amin

استفاده از یک ماژول در چند جا . . .

پست های پیشنهاد شده

با یاد حق

سلام دوستان عزیز . اولا ورود شما به رسانه های دیجیتال تبریک میگم . دوما از سایت خوبتون تشکر مکینم

من میخوام برای یکی از رفیقام یه سایت طراحی کنم . رفیقم یه سایتی میخواد که بشه باهاش یه سات نظرسنجی حرفه ای داشته باشه . یعنی اینکه میخواد چند تا نظر سنجی در صفحه اول داشته باشه . مثلا بهترین موزیک / بهترین موزیک ویدئو / بهترین خواننده و . . . . برای این کار لازمه که از یک ماژول در چند جا استفاده بشه . برای اینکار من باید چیکار کنم ؟

با تشکر . . .:thankyou:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوست عزیز می توانید از افزونه های نظرسنجی که در سایت جومینا منشتر شده استفاده کنید

برای اینکه چند نظرسنجی داشته باشید باید یه قالب طراحی کنید که موقعیت های مناسبی برای این کار داشته باشه و بعد چند ماژول نظرسنجی بسازید و توی اون موقعیت ها قرار بدید

آرزومند آرزوهایتان

لینک به ارسال

سلام

شما از قسمت کامپوننت ها نظر سنجی ها رو درست کنین

بعد برید تو مدیریت ماژول ها نظرسنجی رو تو موقعیت های قالب جایگذاری کن

برای اینکه ماژولای نظرسنجیتو زیاد کنی می تونی از اولی رونوشت بگیری و با ویرایشش عنوان و نوع نظرسنجی رو مشخص کنی

یا اینکه تو ماژول ها جدید بزن و نظرسنجی جدید بساز

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...