rezaee 5 ارسال شده در مهر 90 سلام توي جوملاي 1.7 بخش تماس ساختم.. و يه كاربر رو براي اون تماس انتخاب كردم و اون كاربرهم داراي اجازه دريافت ايميل هست! الان وقتي ميرم و توي فرم تماس با ما گزينه هاي پيغام رو بطور كامل پر ميكنم نميدونم چرا ايميلي براي كاربر ارسال نميشه...! تنظيمات كلي سايت هم بدرستي انجام شده... تابع ايميل PHP است SMTP خير چه ايرادي ممكنه وجود داشته باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز روی لوکال هستید یا هاست؟ آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در مهر 90 روي هاست هستم دوست من... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
knight-rak 0 ارسال شده در مهر 90 مشکل از طریق سرور هست و اونا هستن که پورت رو بستن با مدیریت هاست تماس بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در مهر 90 قضيه اينه كه براي كاربري كه تعيين شده پيغام بخش تماس براي اون ارسال شده نميره.. اما وقت ارسال پيام مثلا اگه ينفر تيك گزينه اي كه ارسال یک رونوشت از پیام به خودتان رو بزنه براي اون ارسال ميشه... اگه مشكل از هاست بود كه برا هيچكدوم نميفرستاد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi-web 0 ارسال شده در مهر 90 تو تنشیمات هر کاربر یه گزینه داره به نام ' دریافت نامه های الکترونیک سیستمی ' این گزینه رو فعال کنید شاید مشکل از همین بخش باشه..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در مهر 90 دوست من متاسفانه مشكل از اين بخش هم نيست.. ارسال ایمیل به این کاربر فعاله مخصوصا كه اين كاربر مدير سايته!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در مهر 90 فايلهاي توي پوشه ادمينيستراتور كه مربوط به كانتكت بود حذف كردم و دوباره ريختم فايلهاي توي پوشه كامپوننت كه مربوط به كانتكت بود رو همين كار كردم... كپي از ايميل براي ارسال كننده ارسال ميشه اما اصل پيام براي كاربر مورد نظر ارسال نميشه..!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر