rjalal 3 ارسال شده در مهر 90 sama man chandin bar in movzo ro ferestadam ama hazf 6ode va to anjoman nist man majol galery daram chetovr mitonam mesl componet tovry baz 6e ke roye meno kelik kardam manzor mikham masalan roye meno asli adad 7 kelik gallery baz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در مهر 90 باسلام لطفا قوانین را رعایت کنید تایپ فینگلیش=حذف تاپیک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در مهر 90 سلام من ماژول گالری دارم میخواستم بگم بزرگه و تو کادر جا نمیشه میخوام توگزینه منو بیاد یعنی مثلا 1 کلیک کردم باز بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در مهر 90 سلام من ماژول گالری دارم میخواستم بگم بزرگه و تو کادر جا نمیشه میخوام توگزینه منو بیاد یعنی مثلا 1 کلیک کردم باز بشه سلام ... آسونترین راه اینه که 1-اول پلاگین" درج ماژول در مطلب" رو نصب کن http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=65&Itemid= سپس یک منوی رو به یک مطلب لینک بده ....و بعد توی مطلب مورد نظر ، ماژول رو فراخوانی کنی... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر