رفتن به مطلب
daneshpars

مشکل رفرش شدن قسمت ادمین سایت

پست های پیشنهاد شده

با سلام. خدمت مدیران و اعضای محترم انجمن جومینا.

نمیدونم تا کنون این مشکل برای شما ها هم اتفاق افتاده باشه یا نه .

چون واسه ی خودم تا کنون چندین دفعه اتفاق افتاده و در همین انجمن هم در یکی از پست ها این مشکل مطرح شده اما فکر نمیکنم جواب کاملی واسه ی این مشکل داده شده باشه.

این مشکل به این صورت است که هنگامی که قصد ورود به فسمت ادمین رو دارید به وجود میاد . یعنی بعد از زدن رمز و یوزر مدیریت سایت مجددا رفرش میشود و به همان صفحه یوزر و رمز برمیگردد.

البته این مشکل قبلا برای من به این صورت بود که وقتی رمز یا یوزر را اشتباه میدادم پیغام خطایی نشان داده میشد و بعد از آنزیپ کردن فایل جوملا و تغییر رمز از پایگاه داده مشکل بر طرف میشد.

اما این دفعه به خاطر مشکلی که در فایل کانفینگ به وجود اومده بوده و بعد از اصلاح - قسمت مدیریت رفرش میشود و حتی اگر رمز یا یوزر رو هم اشتباه بزنم پیغام خطایی نشان نمیدهد . یعنی فقط صفحه رفرش میشود.

در این تاپیک گفته شده که اگر اطلاعات فایل کانفیگوریشن درست باشد این مشکل حل میشود در صورتی که من فایل کانفیگوریشن را اصلاح کردم اما باز هم این مشکل برطرف نشد.

http://forum.joomina.ir/thread-2287-page-2.html

در تاپیکی که ادرسش رو قرار دادم گفته شده که اگر رمز پایگاه داده تغییر کند این اتفاق می افتد. ( من قبلا به جای یوزر و رمز پایگاه داده - یوزر و رمز سی پنل رو داده بودم و متاسفانه بعد از تغییر دادن رمز سی پنل هر دو ساب دامین من با مشکلاتی روبرو شد. که توانستم قسمت سایت را درست کنم اما قسمت مدیریت به هیچ طریقی درست نمیشود.

اکنون از کسانی که با جوملا کار کرده اند و میدانند که این مشکل ناشی از چه چیزهایی می باشد خواهش میکنم که راه حل های خود را مطرح کنند.

چون این مشکل قطعا تاکنون برای خیلی از افراد اتفاق افتاده و می افتد . :1:

:thankyou:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من هم مشکل مشابهی پیدا کردم بدون اینکه رمز عبور رو تغیر بدم کلا ورود به سایت غیر ممکن شده از طریق myphp admin هم رمز جدید دادم ولی هیچ اتفاقی نیوفته و بازم ایراد میگیره که رمز عبور اشتباه میباشد .

لازم به ذکره 12 ساعت قبل با رمز و یوزر نیم بدون مشکل وارد میشدیم ولی اکنون به هیچ سراطی مستقیم نیس :):1:

لطفا راهنمایی کنین

لینک به ارسال

من هم مشکل مشابهی پیدا کردم بدون اینکه رمز عبور رو تغیر بدم کلا ورود به سایت غیر ممکن شده از طریق myphp admin هم رمز جدید دادم ولی هیچ اتفاقی نیوفته و بازم ایراد میگیره که رمز عبور اشتباه میباشد .

لازم به ذکره 12 ساعت قبل با رمز و یوزر نیم بدون مشکل وارد میشدیم ولی اکنون به هیچ سراطی مستقیم نیس :):1:

لطفا راهنمایی کنین

فکر کنم مشکل شما فایل حل باشه.

یک بار پکیج کامل جوملا رو دانلود و در هاست ( همون دامین مربوطه ) آپلود و آنزیپ کنید و بعد از پاک کردن پوشه نصب به جدول jos-user در پایگاه داده مربوطه برید و کد مربوطه رو در قسمت یوزر بزنید. ( دقت کنید که رمز منظور من نمی باشد بلکه باید کد زیر را وارد کرده و دقت کنید که فیلد های

block=0

sendEmal=0

gid=25

به همین ترتیب باشد.

با قرار دادن کد زیر رمز ادمین شما به 12345 تبدیل خواهد شد.

827ccb0eea8a706c434a16891f84e7b

امیدوارم که این پیشنهاد مشکل شما را برطرف کند.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...