masoudies 0 ارسال شده در مهر 90 به تنظیمات این ماژول چطوری میشه دسترسی داشت؟ من نصب کردم و وقتی به قسمت مدیریت ماژول میرم وجود داره و هنگامی که روش کلیک میکنم به صفحه ای وارد میشه که میشه عنوان رو مخفی کرد و موقعیت ماژول رو تعیین نمود ولی تتنظیمات دیگه ای مانند تصاویر و اندازه نداره.... تازه در موقعیتی هم که تعیین میکنم نشون نمیده... مشکل چیه؟ تنظیمات اصلیش کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید افزونه رو از کجا دریافت کردید؟ لینک افزونه؟ با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudies 0 ارسال شده در مهر 90 سلام و تشکر از همین انجمن دریافت کردم اسمش Cmsmask 3D Flash Slideshow هست اینم لینکش http://dl.joomina.ir/files/37db3eed9dc0da1b077ac9dff6b32310/3dslideshow_joomina_ir.zip اینم تصویر تنظیماتش تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام این نسخه از افزونه مختص جوملا 1.5 هست ولی ظاهرا شما روی جوملا 1.7 نصب کردید و مشکل همین هست... بررسی کنید اگر این افزونه برای جوملا 1.7 هم منتشر شده دریافت و نصب کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر