y.lotfi 0 ارسال شده در آبان 89 با سلام من از ماژول نمایش بنر سه بعدی در سایت استفاده کردم ولی هیچ عکسی نشون نمیده و مسیر صحیح قرار دادن عکس ها برای ماژول رو هم بهم بگین ممنون میشم با سپاس لطفی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام در تنضیمات ماژول میتونید مسرتونو از منو بازشو انتخاب کنید { این منو درواگه شاخه های دارکتوری تصاویر جوملاست } بخش :Slide/Image Settings یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
y.lotfi 0 ارسال شده در آبان 89 مرسی از پاسخ شما من از ماژولی 3dslideshow که از سایت های ایرانی دانلود کردم استفاده میکنم هیچ منوی بازشوی جهت انتخاب عکس نداره و اصلا قسمت مربوطه که شما گفتین در ماژول نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام اینکه من عرض کردم مربوط به Vinaora Cu3er 3D SlideShow هست که میتونید اونو به صورت رایگان از جوملا.و آر جی دانلودکنید فکر کنم شما هم از این استفاده میکنید ... اون قسمتی رو که عرض کردم تو تنظیماتتون دارید ؟ {میتونید از سایت منبع ایکستنشن هم کمک بگیرید } یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر