k1j 0 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان من می خوام در قسمت ماژول ها مثلا قسمت اخرین خبرها اگر کسی روی عنوان مطلب زد به جای اینکه در همان صفحه باز شود کاری کنم که با زدن کلیک در روی عنوان ، خبر را در یک پنجره جدید یا یک تب جدید در بروسر ایجاد شود راه حل چیست من در خود جوملا راه حل ندیدم . کد مربوط به قسمت ها را چگونه در پی اچ پی وارد کنم مثلا <joomina چطوری این کد رو روی صفحاتم ایجاد کنم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در مهر 90 سلام یه راه حل ساده تر اینه که واسه آخرین اخبار از ماژول گلوبال نیوز نسخه پارسا استفاده کنید . ( البته این ماژول قابلیت های بسیاری داره ) این ماژول اخبار رو در پنجره جدید باز میکنه با یه سرچ کوچولو در انجمن میتونید پیداش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 با تشکر از آقا وحید باید در قالب تغییرات انجام بشه و کد به قسمت li.latestnews و بخش a.latestnews اعمال می شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 قبلا در این مورد یادم هست در انجمن بحث شده بود و دوستان توضیح داده بودند و فکر میکنم اگر جستجو کنید بهتر به نتیجه میرسید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر