hamed2964 0 ارسال شده در مهر 90 سلام؛ می خواستم ببینم راهی وجود داره که وقتی وارد هر صفحه شدیم، تصویر هیدر اون صفحه به یک عکس خاص تغییر کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در مهر 90 من زمانی از این استفاده کرده بودم css2switch Basic البته انواع جدیدتری هم اومده که امتحانشون نکردم Templating نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed2964 0 ارسال شده در مهر 90 من زمانی از این استفاده کرده بودم css2switch Basic البته انواع جدیدتری هم اومده که امتحانشون نکردم Templating مرسی از جوابتون؛ اما اگه میشه یه مقدار ساده تر توضیح بدید. آیا باید تو کدهای صفحه تغییراتی رو ایجاد کنم یا با نصب یک ماژول میشه اینکار رو انجام داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در مهر 90 سلام؛ می خواستم ببینم راهی وجود داره که وقتی وارد هر صفحه شدیم، تصویر هیدر اون صفحه به یک عکس خاص تغییر کنه؟ سلام ... بله وجود داره ،خیلیم ساده است.... فقط قبلش باید قالبتون یه موقعیتی(position) در بالای صفحه داشته باشه که شما بتونید هدرتونو اونجا کار کنید.... فرض می گیریم قالبتون این position رو به اسم" user3 " داره.... حالا شما می خواهید تو منوی" درباره ما" یک هدر جدا طراحی کنید....? خوب تو قسمت ماژول ها یک custom html درست کنید و عکس هدرتونو، تو اون قرار دهید...و موقعیت ماژول را user3 قرار دهید و تعیین کنید که فقط در صفحه "درباره ما " باشد.... برای هر منو همین کارو می تونید انجام بدید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed2964 0 ارسال شده در مهر 90 سلام؛ می خواستم ببینم راهی وجود داره که وقتی وارد هر صفحه شدیم، تصویر هیدر اون صفحه به یک عکس خاص تغییر کنه؟ سلام ... بله وجود داره ،خیلیم ساده است.... فقط قبلش باید قالبتون یه موقعیتی(position) در بالای صفحه داشته باشه که شما بتونید هدرتونو اونجا کار کنید.... فرض می گیریم قالبتون این position رو به اسم" user3 " داره.... حالا شما می خواهید تو منوی" درباره ما" یک هدر جدا طراحی کنید....? خوب تو قسمت ماژول ها یک custom html درست کنید و عکس هدرتونو، تو اون قرار دهید...و موقعیت ماژول را user3 قرار دهید و تعیین کنید که فقط در صفحه "درباره ما " باشد.... برای هر منو همین کارو می تونید انجام بدید... عالی بود؛ مررررررررررسسسسییییییییییییییییی فقط یه مشکل وجود داره و اون هم اینه که هیدر جدید، دقیقا در موقعیت هیدر اصلی قرار نمی گیره و با اختلاف چند سانتی پایینتر از هیدر اصلی میفته. میشه این مشکل رو برطرف کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در مهر 90 مشکل به خاطره ماژول custom html..... شما اگه به جای ماژول custom html از ماژولی مثل random picture استفاده کنید مشکل باید حل شه...... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed2964 0 ارسال شده در مهر 90 مشکل به خاطره ماژول custom html..... شما اگه به جای ماژول custom html از ماژولی مثل random picture استفاده کنید مشکل باید حل شه...... هرچقدر سعی کردم نتونستم این ماژولی رو که گفتین پیدا کنم، امکان داره لینکش رو برام بزارین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed2964 0 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز خدمت شما جوملای جهانی البته از jumi هم می تونید استفاده کنید موفق باشید بابت لینک تشکر می کنم، اما یه مشکلی که دارم اینه که نمی دونم تصویر هیدر رو تو چه پوشه ای بزارم که این ماژول نشون بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در مهر 90 مشکل به خاطره ماژول custom html..... شما اگه به جای ماژول custom html از ماژولی مثل random picture استفاده کنید مشکل باید حل شه...... هرچقدر سعی کردم نتونستم این ماژولی رو که گفتین پیدا کنم، امکان داره لینکش رو برام بزارین؟ نتونستم پیدا کنم یعنی چی؟ این ماژول پیش فرض تو خود جوملا هست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed2964 0 ارسال شده در مهر 90 مشکل به خاطره ماژول custom html..... شما اگه به جای ماژول custom html از ماژولی مثل random picture استفاده کنید مشکل باید حل شه...... هرچقدر سعی کردم نتونستم این ماژولی رو که گفتین پیدا کنم، امکان داره لینکش رو برام بزارین؟ نتونستم پیدا کنم یعنی چی؟ این ماژول پیش فرض تو خود جوملا هست... درسته، حق با شما بود. این ماژول رو فعال کردم اما باز هم تو همون موقعیت قبلی (پایین تر از هیدر) نمای می ده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در مهر 90 احتمالا اون موقعیت padding داره ... دمو آنلاین بذاری بهتر می تونم کمکت کنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed2964 0 ارسال شده در مهر 90 احتمالا اون موقعیت padding داره ... دمو آنلاین بذاری بهتر می تونم کمکت کنم... از این قالب استفاده می کنم: http://meta4u.com/forum/index.php?topic=803.0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed2964 0 ارسال شده در مهر 90 از دوستان کسی نیست کمک کنه؟ :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در مهر 90 از دوستان کسی نیست کمک کنه؟ :s دوست من مشکلت تا حد زیادی حل شد ... برای اوون چند میل فاصله گفتم که دمو آنلاین بذار.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed2964 0 ارسال شده در مهر 90 از دوستان کسی نیست کمک کنه؟ :s دوست من مشکلت تا حد زیادی حل شد ... برای اوون چند میل فاصله گفتم که دمو آنلاین بذار.... تصویر رو در موقعیت top قرار دادم. در موقعیت user4 هم همین حالته. http://studio19.ir/news/index.php?option=com_content&view=section&id=3&Itemid=41 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed2964 0 ارسال شده در مهر 90 از دوستان کسی نیست کمک کنه؟ :s دوست من مشکلت تا حد زیادی حل شد ... برای اوون چند میل فاصله گفتم که دمو آنلاین بذار.... تصویر رو در موقعیت top قرار دادم. در موقعیت user4 هم همین حالته. http://studio19.ir/news/index.php?option=com_content&view=section&id=3&Itemid=41 دوستان، من هنوز نتونستم این مشکل رو حل کنم. لطفا کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مهر 90 شما باید قالبی داشته باشید که موقعیت هیدر رو هم در اختیارتون بزاره مثلا قالبهای جوملا 1.7 رو که امتحان کنید قطعا مشکلتون رو حل میکنه.. یا اینکه برای هر صفحه قالب مجزا قرار بدید که البته این امر به دلیل حجم بالایی که اشغال میکنه مناسب نیست در کل بهتره که یه قالب با امکانات شخصی خودتون طراحی کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed2964 0 ارسال شده در مهر 90 شما باید قالبی داشته باشید که موقعیت هیدر رو هم در اختیارتون بزاره مثلا قالبهای جوملا 1.7 رو که امتحان کنید قطعا مشکلتون رو حل میکنه.. یا اینکه برای هر صفحه قالب مجزا قرار بدید که البته این امر به دلیل حجم بالایی که اشغال میکنه مناسب نیست در کل بهتره که یه قالب با امکانات شخصی خودتون طراحی کنید... مرسی از پاسختون. هیچ راهی وجود نداره که من روی همین فالب اینکار رو انجام بدم؟ راحت هم باشه؟!!! :-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fh2147 6 ارسال شده در مهر 90 درود و سلام دوست عزیز; راحت ترین و ساده ترین راه شما که نمی خواهید کد نویسی کنید اینه که قالبتون رو به تعداد دلخواهی که میخواهید کپی کنید و سپس عکس هدر هر صفحه رو عوض کنید و بعد به قسمت مدیریت قالب رفته و هر قالب رو به یک منو اختصاص دهید. اگر یه مقدار تغییر تو یه کد بدید موقع انتخاب قالب راحت ترید، چون متوجه میشوید که همه اسم ها یکی هستند. به فولدر قالب مورد نظر بروید و فایل XML را با یک ویرایشگر متن مثل نوت پد باز کنید و اسم قالب را تغییر دهید. ساده تر از این راه به ذهنم نرسید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز شما به احتمال زیاد در لوکال دارید امتحان می کنید لطفا روی هاست امتحان کنید اگه روی هاست انجام داده بودید مشکل شما در همون پست چهارم به جواب رسیده بود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed2964 0 ارسال شده در مهر 90 ممنونم از دوستانی که جواب دادن. :thankyou: 1. در رابطه با کپی قالب به تعداد صفحات فکر کنم راحت ترین راه باشه. ممنونم. 2. تغییرات رو روی هاست انجام می دم. اما همیشه با چند سانت جابجایی هیدر رو نشون میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر