aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 سلام بچه ها.... امروز به یه سوال دوستم در مورد jcoment برخوردم که نتونستم بهش جواب بدم چون تا حالا به اینجاش فکر نکرده بودم...... اگر کسی بخواد در جی کامنت ، تاریخ نظرهای ارسالی را تغییر بده از کجا باید این کارو بکنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 بله چطوری میتونم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 آخه قربونت! گاهی اوقات درخواستهایی در انجمن دیده می شه که تووی قوطی هیچ عطاری پیدا نمی شه! اون ویرایشی هم که می بینید در مدیریت نظرات جی کامنت تعبیه شده برای حذف مواردی از نظرته که انتشارش به نوعی اشکال داره! حالا ویرایش تاریخ ارسال نظر به چه کار مدیر سایت میاد من نمی دونم! البته این نوعی جعل نظر می تونه باشه! اما در کل چنین امکانی در جی کامنت نیست! البته اگر اشتباه نکنم ویرایش نظر ؛ تاریخ اون رو به تاریخ ویرایش تغییر می ده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 آقای تکاپو عزیز لزومی به وسط کشوندن عطاری و قنادی نیست.بنده یه سوال پورسیدم که سوال یکی از دوستام بود و واقعا منم پیدا نکردم گفتم شاید امکانش باشه دیگه لزومی به اینجور حرفا نیست که...ساده بگو امکانش نیست :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 فکر نمیکنم امکانش باشه ! البته کار نشد نداره ولی روی دست شما هزینه خواهد گذاشت چون در صورت امکان باید کسی رو پیدا کنید تا این تغییرات رو برای شما انجام بده ! البته نظر اقا پارسا کمی تند بود ولی شفاف بود و من هم فکر میکنم این کار از نظر طراحهان زیاد مناسب نیست و اگر اینطور باشه خیلی ها میتونید برای مطالب سایت خودشون در تاریخ های دلخواه نظر بنویسند ! به هرحال کار نشد نداره و میتونید به یک برنامه نویس سفارش دهید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 دوست خوبم، بنده حسینی پارسا هستم نه تکاپو... قصد بنده همان راهنمایی بود که شما خواسته بودید، از منظر من هم عطاری و قنادی اش نوعی راهنمایی بود و هم پاسخی که در انتها دادم... در هر صورت قصدم ایجاد ناراحتی نبود، اما گویا ناراحتی به بار آورد که به اندازه ی خودم پوزش می خوام... یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر