atieh 0 ارسال شده در مهر 90 سلام خدمت همه دوستان من کامپوننت فروشگاه ساز جومینا رو از سایت جومینا دانلود کردم و رو لوکال نصب کردم این کامپوننت دو تا پلاگین هم داره که هر دو رو نصب کردم در خود کامپوننت تنظیمات مربوطه را انجام دادم و همچنین کالایی رو معرفی کردم و برای کامپوننت یک منو ایجاد کردم در ضمن داخل مطالب توضیحاتی برای کالا قرار دادم ولی نمی دونم این دو بخش یعنی مطلب و کالای معرفی شده داخل کامپوننت رو چه طوری به هم ربط بدم که وقتی رو منو کلیک می کنم توضیحات کالا رو نشون بده دوستان اگر نحوه کار با این کامپوننت رو می دونن خوشحال می شم راهنمایی کنن البته طوری که منه تازه کار متوجه بشم که باید چی کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام شما مگه واسه کامپوننت منو ایجاد نکردید؟ خب با کلیک روی منوی مربوطه کجا میره مگه؟ منظورتون از مطالب چیه؟ میشه بهتر و واضحتر توضیح بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atieh 0 ارسال شده در مهر 90 از توضیحاتی که تو همین انجمن دیدم متوجه شدم که باید برای معرفی کالا اول اون کالا رو تو خود کامپوننت معرفی کنم و برای توضیحات اضافی مثل عکس و ... باید وارد مطالب شده و مطلب جدیدی رو ایجاد کرده و بعد از اینکه توضیحات دلخواهم رو دادم از طریق کلید zarinjoomina کد کالا رو وارد کنم من همه این کار ها رو انجام دادم ولی وقتی که داخل سایت رو منوی آن کلیک می کنم فقط اسم کالا که داخل کامپوننت قرار داده بودم رو نمایش می ده و توضیحات داخل مطالب رو نشون نمی ده حالا نمی دونم باید چی کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر