mehrfra 0 ارسال شده در مرداد 89 با عرض سلام راستش ابتدا باید بگم نمی دونستم مطرح کردن این سوال در این قسمت از انجمن صحیح است یا نه ؟ یا باید در قسمت قالب ها مطرح شود ؟ اما چون این رو به عنوان یک مشکل می دونستم در اینجا مطرح کردم. راستش سایت joomlart آخرین قالبی رو که رو منتشر کرده به نام J+A+ D+r++i+d است. در این قالب در موقعیت slideshow که ماژول مربوطه نصب شده باعث شده که در سمت راست صفحه یک فضای اضافه ایجاد شود !! راستش نمی دونم این مشکل از طراحی قالب هست یا ماژول نصب شده؟ ؟؟ البته من چندتا ماژول دیگه هم توی این موقعیت قرار دادم اما باز هم همین مشکل رو داشت . حالا می خواستم بدونم آیا کسی از دوستان راه حلی رو برای حل این مشکل سراغ دارند؟؟ البته چون در انجمن سایت سازنده نمی شود وارد شد تا این مشکل رو در آنجا مطرح کنم . در ضمن من با مرورگر فایرفاکس کار می کنم. آیا کسی راه حلی بلده ؟ لینک دمو قالب : http://www.joomlart.com/demo/#templates.joomlart.com/ja_droid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در مرداد 89 سلام لينك دمو كه خرابه لينك سايت خودتون رو بذاريد تا دوستان بتونند بهتر كمكتون كنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrfra 0 ارسال شده در مرداد 89 لینک درسته. من الان دوباره تست کردم وارد سایت شد . آخرین قالب منتشر شده جوملا در سایت www.joomlart.com است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در مرداد 89 سلام من كدهاي css رو درآوردم ايناست: http://templates.joomlart.com/ja_droid/templates/ja_droid/css/mod_jaslideshow2.css #ja-slideshow .ja-slide-mask, #ja-slideshow .ja-slide-mask2 (line 18) { background-color: transparent; background-image: url(../images/sl-mask.png); background-repeat: no-repeat; background-attachment: scroll; background-position: left top; display: block; [b]width: 1200px;[/b] height: 300px; position: absolute; z-index: 100; top: 0pt; left: 0pt; } مشكل از width:1200px است كه همونطور كه ميبينيد توي آدرس ja_droid/css/mod_jaslideshow2.css در خط 18 است. بايد اون 1200 رو به 1000 يا كمتر تغيير بديد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در مرداد 89 فکر کنم اگه در داخل این اسلاید شو هم شما اون تنظیمات ساز رو تغییر بدی درست بشه و جای خالی در اون قالب نمونه شاید اصلا نیازی به تغییر کد نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrfra 0 ارسال شده در مرداد 89 با تشکر از راهنمایی دوستان عزیز اما راستش من همه این کار ها رو کردم اما باز هم فاصله هست !!! دست نشد !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrfra 0 ارسال شده در مرداد 89 مشکل رو حل کردم باید فایل layout را ویرایش می کردیم. ja_droid\css\layout.css /* MAIN LAYOUT DIVS --------------------------------------------------------- */ .wrap { width: 100%; clear: both; } .main { width: 980px; max-width: 1000px; margin: 0 auto; position: relative;} عدد 1200 را به 1000 تغییر دادم. درست شد. خیلی از راهنمایی دوستان متشکرم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر