mahanpl 0 ارسال شده در مهر 90 سلام من سایتم بعضی اوقات توی بعضی مرورگرها اشکال پیدا میکنه توی فایرفوکس و اینترنت اکسپلورر دکمه ذخیره عمل نمیکنه، و توی مدیریت هم کار نمیکنه همه چی کار میکنه ولی این دکمه های بالای مطلب کار نمیکنه. که مثلا ذخیره و تایید انصراف کار نمیکنه اشکال از چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahanpl 0 ارسال شده در مهر 90 کسی نیست یه کمکی به ما بکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahanpl 0 ارسال شده در مهر 90 آقا کسی نیست به ما جوابی بده یا کمکی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام آقا کسی نیست به ما جوابی بده یا کمکی کنه؟ دوست عزیز لطفا از ارسال اسپم خودداری کنید اگه کسی از دوستان بلد باشه حتما کمکتون میکنه من سایتم بعضی اوقات توی بعضی مرورگرها اشکال پیدا میکنه توی فایرفوکس و اینترنت اکسپلورر دکمه ذخیره عمل نمیکنه، و توی مدیریت هم کار نمیکنه همه چی کار میکنه ولی این دکمه های بالای مطلب کار نمیکنه. که مثلا ذخیره و تایید انصراف کار نمیکنه اشکال از چیه ؟ شما از نسخه از جوملا استفاده می کنید (آیا بروز هست؟) فقط با کمپیوتر خودتون این مشکل رو داره با دیگر کامپیتو ها همینطوره؟ ممکنه مشکل از قالب مدیریت ساتتون باشه، یه قالب از سایت جومینا دانلود کنید و نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahanpl 0 ارسال شده در مهر 90 مشکل از خود قالب مدیریت نیست چون ارسال مطلب در خود صفحه اصلی سایت هم که باز میشه دکمه ذخیرش کار نمیکنه ، همچنین مدیریت سایت با سیستم خودم درسته ولی فقط با بعضی از سیستم ها مشکل داره فایرفوکس هم به روز هستش، و فلش پلیر هم نصبه نمیدونم چرا اینجوری هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام شما یه بار جوملای اصلی رو در روت اکسترکت کن و پوشه اینستالیشن رو حذف کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر