vahidkar20 5 ارسال شده در مرداد 89 من این پلاگین را نصب و فعال کردم. بعد از خروج از سایت دیگه سایت باز نشد. مدیریت هم باز نمیشد که بخوام غیر فعال کنم. مجبور شدم فایل پلاگین را از فایل منیجر cpanel پاک کنم تا درست بشه. تنظیمات پلاگین هم همون هایی که به صورت پیشفرض بود و تو عکس داخل فایل زیپ بود تغیری ندادم. مشکل از کجاست؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 عجیبه! خیلی از دوستان از این پلاگین استفاده کرده اند و هیچ مشکلی نبوده! حالا محض اطمینان آیا پلاگین ارث بری(legacy ) رو فعال کردید؟ اگر نه این پلاگین رو فعال کنید و مجدد پلاگین ضد ه-ک رو نصب کنید ببینید درست عمل می کنه یا خیر... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در مرداد 89 سلام با تشکر من این پلاگین رو نصب کردم ولی میخوام اون نوشته ی پایینی پلاگین رو که نوشته ایمن شده بوسیله وب سایت جومینا وب سایت جومینا رو حذف کنم باید از کجا این کاررو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 یک فایل php همراه پلاگین هست آن را ویرایش نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام نضب این پلاگین بدون ویرایش مشکلی ایجاد نمی کنه ، ولی وقتی فایل php همراه اون رو ویرایش می کنم -هم توی سایت و هم در قسمت مدیریت - وقتی صفحه دوباره لود می شه علامت ? حتی یه بار کل خط ( [align=left][/align] $replacement = " ایمن شده بوسیله وب سایت جومینا وب سایت جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما می تونی به جای اینکه اون فایل رو که تا جایی که من یادمه Html بود نه php !!!! ویرایش کنی تنظیمات پلاگین رو عوض کنی و به جای نمایش این صفحه بهتره نمایش صفحه اصلی رو انتخاب کنی یعنی بعد از خروج صفحه اصلی لاگین به مدیریت نشون داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من فایل php رو قبل از نصب تغییر می دادم! حالا بعد از نصب تغییر دادم درست شد. ممنون از توجه شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 فكر ميكنم مشكل از خالي نكردن كش بوده ! همين ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftab 4 ارسال شده در مرداد 90 با سلام براي ويرايش اين فايل آيا نبايد كل تابع زير حذف شود ؟ البته اگه فقط همون يك خط هم حذف بشه مشكل حل ميشه ،اما من فكر ميكنم كل اين تابع اين وظيفه رو انجام ميداده و به وجودش نيازي نيست ، در صورتي كه اشتباه ميگم دوستان تصحيح كنند. function onAfterRender() { $output = JResponse::getBody(); if (!(preg_match("/sgfooter/", $output))) { $pattern = '/<\/body>/'; $replacement = " ایمن شده بوسیله وب سایت جومینا وب سایت جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 درود بر شما شما درست میگید و میشه کل تابع را حذف نمود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در مهر 90 ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام به همه واقعا این سایت فوق العادس و بار علمیش خیلی خوبه و من شخصا حال میکنم وقتی مطالب انجمن رو میخونم با تشکر از همه مدیرهای زحمت کش و عزیز :thankyou: سوال: این فایل php که فرمودن کجاست؟چون من هرچی میگردم پیدا نمیکنم.... ممــــــــــــنون :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام سپاس به انجمن جومینا خوش آمدید فایل: jhackguard.php مسیر بعد زا نصب: plugins/system با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در مهر 90 سلام آقای فرحزادیان تشکر ممنونم از راهنماییتون پیداش کردم :thankyou: ببخشید 1سوال دیگه : اگه اون تابع که گفتن رو پاک نکنیم مشکلی پیش نمیاد؟! مثلا تو لود شدن سایت تاثیری نداره که کندش کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلامی دوباره خیر، اگر اون تابع رو بزارید باشه و البته درست ویرایش کنید هم مشکلی نخواهد بود... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام ببخشید من همین کارو انجام دادم ولی بعد از ذخیره کردن تغیرات دیگه کلا بخش مدیریت جوملا لود نمیشه مشکل از چی هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام اگر اون تابع رو بزارید باشه و البته درست ویرایش کنید هم مشکلی نخواهد بود... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر