mahdi71 8 ارسال شده در مهر 90 سلام برهمگی دوستان من میخوام هاستی بخرم که با جوملا مچ باشه و کار با هاش آسان باشه کاربری راحتی داشته باشه از چه سایتی هاست را بخرم راهنمایی کنید راستی کدامیک از اینا بهتره( پلسک Plesk ).....(یاcpanel) و سایت رادکام را مناسب میبینیدhttp://www.radcom.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزيز در زمينه پلسم يا سي پنل ميشه گفت سي پنل خيلي بهتر و راحت تره بر اساس تجربه گفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود دوست عزيز سايت هاي مختلفي هاست ارائه ميدهند . بنده خودم از سايت زير استفاده ميكنم : www.xsitesaz.com سي پنل بهتره و با جوملا هم ست هست . كار باهاش هم خيلي خيلي راحته و آموزش هاي سي پنل در اينترنت فراوان هست موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز قبلا درباره این موضوع بحث شده، لطفا قبل از ارسال کمی جستجو کنید (قوانین انجمن...) هاست مناسب برای جوملا هاستی هست که تمام تنظیماتش با جوملا ست باشه مانند تنظیمات php اون هاست در مورد سوال دومتون هم باید بگم cpanel بهتره و راحتتره و خیلی هم پرسرعته (نظر شخصی من ) می تونید از جومینا هاست استفاده کنید لینک: جومینا هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در آبان 90 هاست جومینا یه هاست قدرتمند و از لحاظ امنیتی کاملا مطمئنه. اما باری سایتهای پیش پا افتاده و دم دستی، قیمتش بالاست. میشه یه هاست با قیمت مناسب برای جوملا هم معرفی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز قبلا درباره این موضوع بحث شده، لطفا قبل از ارسال کمی جستجو کنید (قوانین انجمن...) اگه از نوشته های قبلی انجمن جومینا به نتیجه نرسیدید در انجمن وب هاستینگ تالک مطرح کنید(انجمن تخصصی هاستینگ) آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر