vahid2star 2 ارسال شده در مهر 90 سلام من jcomment رو از جومینا دانلود ونصب کردم خوب کار میکنه ولی نمیدونم چرا محیط پنل فارسی هستش ولی محیط کاربری سایت انگلیسی هستش این سایتمه www.semeng.ir چطوری فارسیش کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 درود بر شما فکر کنم در خود افزونه قسمتی داره که میشه زبان را انتخاب کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در مهر 90 من که پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام معمولا زمانی این حالت پیش میاد که شما زبان سایت رو روی انگلیسی تنظیم کرده باشید (زبان سایت رو فارسی تنظیم کنید درست می شه...) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در مهر 90 ولی چنین تنظیماتی نداره تمام تنظیماتش رو نگاه کردم دیگه موندم کجا رو نگاه کنم کمک کنید:thankyou:زبان سایت هم رو فارسی هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 عجیبه! زبان بخش کاربری الحاق با زبان خود جوملا تغییر می کنه... حالا این کارها رو هم یک به یک انجام بدید و مشکل رو بعد از انجام هر کدام بررسی کنید: 1.در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری 2. پک کامل آخرین نسخه جوملا سری 1.5 یعنی 1.5.23 رو دانلود (ترجیحا برای تیم مامبولرن) و در هاست در دایرکتوری که پک فعلی جوملا قرار داره آپلود کنید و بعد از آپلود فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... 3. الحاق رو حذف کامل و بعد از اطیمنان از دانلود کامل اقدام به نصب مجددش کنید... 4. با قالب های دیگه هم تست کنید!!!!!!! با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر