Wisdom 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام من نیاز دارم در سایت 2 قسمت بادی داشته باشم یعنی در بادی 1 مطالب یک مجموعه نمایش داده بشه و در قسمت بادی 2 مطالب یک مجموعه دیگه به صورت کاملاً تفکیک شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام حالا این بادی چی هست؟ اگر منظرتون منو یا تب هست یک منوی جدید بسازید و و یک آیتم منو در اون از نوع نمایش مطالب مجموعه به صورت بلاگ بسازید و به تنظیمات قالب خود رفته بخش منو رو روی منویی که ساخته اید تنظیم کنید.(این گزینه بستگی به قالبتون داره) لطفا آدرس سایت رو قرار بدید تا بشه بهتر راهنمایی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در مرداد 89 سلام منظور دوستمون body هست. یعنی همون بخش محتوای اصلی سایت که کامپوننت ها و محتوا قرار می گیره. من ندیدم ولی اجالتا با ماژول ها کارتون رو راه بندازید. یا حــــــــق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Wisdom 0 ارسال شده در مرداد 89 بله منظورم همون body بود. فارسی نوشتم منظور رو انتقال نمی داد. بله از همون ماژول ها استفاده می کنم. پیشنهاد UCD بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در مرداد 89 ببین دوست من شما مثلا اگه در قسمت مطالب از ماژول jafrontpage یا... استفاده می کنی همونو یه کپی بگیر و در موقعیتی که دلت می خواد قرار بده حالا هرچی هست لینک ، اسلاید شو ، مطلب و . . . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 سلام از ماژول mod_list_article هم می تونید استفاده کنید. یا از ماژول global news. هر دوشون عالیند و هیچکدوم هم نیاز به فارسی سازی نداره. ولی تو اولیه تو خود تنظیمات ماژول یه قسمت داره برای تنظیمات css که باید دو تا خاصیت direction,text-align رو بهش اضاه کنی. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر