aminabcd 33 ارسال شده در مهر 90 سلام ماژول ساده و زيباي Mouse Over Zoom - دمو از سايت سازنده دانلود از سرور جومينا جوملا 1.5 دانلود از سرور جومينا جوملا 1.6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 برای استفاده از این پلاگین به روش زیر عمل کنید پلاگین رو نصب کنید و بعد از طریق مدیریت پلاگین ها اون رو فعال کنید حالا برای به کارگیری آن باید به قسمت "مطلب جدید" برید و در نوار ویرایشگر روی گزینه "html" کلیک کنید بعد توی اون پنجر کد زیر را وارد کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام لطفا قبل از معرفی افزونه و ... دقت کنید قبلا در انجمن قرار نگرفته باشه! : http://forum.joomina.ir/thread-2159.html حیفه وقتی که می زارید و زحمتی که می کشید به نوعی دوباره کاری باشه... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_kerman65 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام و خسته نباشی. وقتی از این ماژول استفاده میکنم 1 لینک پائین عکسهام میفته که لینک میشه به سایت سازنده این ماژول که اصلا چیز جالبی نیس... چطور میشه این لینک رو حذف کرد؟آیا راه حلی داره؟؟ ضمنا لینکی که آقا مجتبی گذاشتن خرابه.!! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود آدرس سایت تون رو قرار بدید http://forum.joomina.ir/topic/1852-%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D9%88%D9%85-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-mouse-over-zoom/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_kerman65 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام. اسم سایت kolompe-ajdari.com توی منوی در باره ی ما قسمت نمایشگاه ها و جوایز اولی که وارد صفحه میشیم این لینک نیست ولی وقتی موس رو روی عکس میبریم عکس زوم میشه و به حالت اولیه برمیگرده این لینک ظاهر میشه. چون من برای اولین بار که دارم سایت طراحی میکنم حتی همین الان هم دارم HTML , CSS یاد میگیرم ممنون میشم انتقاد یا پیشنهاداتتون هم بهم بگید در مورد طراحی سایت بنظر شما من PHP یاد بگیرم بهتره یا ASP البته برنامه نویسی هم تقریبا بلدم.Delphi و C# و VB با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود کامل متوجه نشدم مشکل تون رو با عکس توضیح بدید فکر کنم بهتر باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_kerman65 0 ارسال شده در خرداد 92 ممنون از اینکه وقت میذارید. ببینید من 3 تا عکس میذارم اولی مربوط به زمانی است که برای بار اول وارد صفحه مربوطه میشیم هیچ لینکی زیر عکسها نیست عکس های بعدی مربوط به زمانی است که نشانگر موس رو روی عکس بردیم عکس زوم شده و بعد نشانگر موس رو از روی عکس برداشتیم و عکس به حالت اول برگشته ولی یک لینک به زیر عکس اضافه شده. با تشکر هر کاری میکنم نمیتونم عکس ها رو بذارم..چراااااااااا؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 ببینید من وارد شدم و همون که وارد شدم لینک های زیر عکس رو دیدم برای بنده که مشکلی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_kerman65 0 ارسال شده در خرداد 92 خب مشکل اینه که من نمیخوام این لینکها باشه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود این به دلیل نسخه غیر تجاری بودن هست لینک بشه به سایت سازنده یه جور تبلیغاته بنده آزمایش کردم لینک رو بردارم ولی تصویر هم برداشته میشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_kerman65 0 ارسال شده در خرداد 92 اوکی...ممنون.پس ازش استفاده نکنم بهتره چون اینجوری همچین جالب بنظر نمیرسه. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر