farid65 0 ارسال شده در مهر 90 من 2 تا سوال داشتم اگر راهنماییم کنید ممنون می شم 1-حذف قیمت از قسمتی که آگهی را نشان می دهد 2-نمایش زیر مجموعه ها در صفحه اگهی از ابتدا (در حالت معمولی تا موقعی که روی مجموعه کلیک نشود زیر مجموعه نشان داده نمی شود -ماژول منوی اصلی آگهی -)من می خوام بطور مستقیم مجموعه و زیر مجموعه نمایش داده شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام اگه ممکنه دمو یا عکس قرار بدید سئوال دوم هم کمی واضحتر بیان کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farid65 0 ارسال شده در مهر 90 سوالم واضحه که گفتم که می خوام نوشته قیمت از اگهی های ارسال شده حذف شود دومی هم اگر از ماژول منوی اصلی اگهی که همراه کامپوننت نصب می شه استفاده کنیم و بخواهیم مثلان برای یک مجموعه اصلی مثل کامپیوتر یک زیر مجموعه انتخاب کنیم مثل سخت افزار در ان منو مجموعه اصلی را همراه با زیر مجموعه همزمان نمایش نمی دهد .باید روی زیر مجموعه کلیک کرد تا باز شود .من می خواهم هردو همزمان با هم نمایش داده شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر