clik8000 102 ارسال شده در مهر 90 سلام من یه قالب طراحی کردم واسش بکگراند گذاشتم ولی نشون نمیده اگه یکی منو راهنمایی کنه خیلی ممنون می شم قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مهر 90 دوست عزيز در حال حاضر كه نشون ميده فكر كنم كش مرورگرت رو پاك كني مشكل نمايش براي شما هم حل بشه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در مهر 90 این عکس منظورتونه؟ http://estegbal.ir/templates/entezar/images/back.jpg بدون مشکل نشون میده همونطور که دوستمون فرمودند از کش مرورگره Ctrl+F5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام اولا که تبریک می گم چون قالب زیبایی درست کردی دوما اگه منظورت همون عکس خاکستری رنگه که تو بکگراند هست و هیچ مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مهر 90 عزیزا شرمنده من یادم رفته بود قالب رو تغییر بدیم این هم قالب جدید وب سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز میشه با عکس توضبح بدید که دقیقا کجای قالب مشکل داره (چون این قالب هم پس زمینه داره) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مهر 90 سلام ببینید من بدونه بک گراوند واسه دایو body قرار دادم که نشون می ده و یکی هم واسه دایو main که نشون نمیده این هم تصویر بک گراوند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر