rasoola 5 ارسال شده در مهر 90 با سلام بنده چند تا تغییر می خوام توی افزونه adsmanager بدم از دوستان اگه کسی می تونه کمکم کنه ممنون میشم راهنمایی کنند و یا بگن باهاشون تماس بگیرم 1- بخش کاربری نسخه 2.64 با فارسی مشکل داره تو جوملا 1.7 ، یکیش حل این بود 2- یه ماژولی نوشته بشه و یا تغییری تو افزونه داده بشه که تبلیغات رو تو صفحه اول به صورت جدولی نشون بده مثل شکل زیر اگه بشه ستاره هم افزود که خیلی عالی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز برای این کار شما باید کد نویسی بلد باشید در صورت تمایل می تونید با آقای حاجی پور (از اعضای جومینا) تماس بگیرید و با ایشون صحبت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز در مورد سئوال اول مشکل با فارسی چیه؟ اگه کلا تو بخش مدیریت همه چیز انگلیسیه احتمالا تو فایل زبان یکی از علامت ها مثلا = یا " اخر یا اول ترجمه ها پاک شده بررسی کنید چون جوملا 1.7 به این چیزها حساس ولی در جوملا 1.5 مشکلی پیش نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز در مورد سئوال اول مشکل با فارسی چیه؟ اگه کلا تو بخش مدیریت همه چیز انگلیسیه احتمالا تو فایل زبان یکی از علامت ها مثلا = یا " اخر یا اول ترجمه ها پاک شده بررسی کنید چون جوملا 1.7 به این چیزها حساس ولی در جوملا 1.5 مشکلی پیش نمیاد سلام دوست عزیز برای این کار شما باید کد نویسی بلد باشید در صورت تمایل می تونید با آقای حاجی پور (از اعضای جومینا) تماس بگیرید و با ایشون صحبت کنید ممنون از راهنمایی های دوستان مشکل فارسیش فقط تو بخش کاربری بود که با راهنماییتون حل شد مشکل از کدهای اچ تی ام استفاده شده تو فایل ترجمه بود که تو تعریف صفتها به جای جفت کوتیشنها ، تک کوتیشن جایگزین کردم و مشکل حل شد. در رابطه با سوال اول هم به آقای حاجی پور پیام دادم ولی تا حالا جواب دریافت نکردم. به خاطر در نظر گرفتن بخشهای دیگری هم به غیر از تبلیغات برای سایتم مجبورم که از جوملا و یکی از کامپوننتهای تبلیغاتی این سیستم استفاده کنم، دوستان اگه کامپوننت دیگری برای این کار سراغ دارن لطفا معرفی کنند تا اونها رو هم تست کنم، ممنون میشم باز هم راهنمایی کنید. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر