aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 با سلام...من با افزونه akeebackup از سایتم می خواستم بکاپ بگیرم اما با این خطا روبرو شدم http://up8.iranblog.com/images/i2pe3g8fjdzt9n2azmc9.jpg اما وقتی فقط از پایگاه دادها بکاپ گرفتم کامل گرفت میشه بگید مشکل از کجاست :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 فوانین انجمن = لطفا تصاویر خود را در آپلود سنتر جومینا آپلود کنید www.jmdownload.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 فوانین انجمن = لطفا تصاویر خود را در آپلود سنتر جومینا آپلود کنید www.jmdownload.ir ممنون از یادآورید...اما اگر جوابی واسه سوالم داری لطف کن آقای افروزی عزیز........... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 درود بر شما احتمالا تنظیمات پیش فرض آکیبا را تغییر داده اید . در صفحه اصلی (صفحه کنترل) خود افزونه اگر مشکلی باشه خودش براتون مینویسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 درود بر شما احتمالا تنظیمات پیش فرض آکیبا را تغییر داده اید . در صفحه اصلی (صفحه کنترل) خود افزونه اگر مشکلی باشه خودش براتون مینویسه نه آقای تهرانی هیچ پیغامی نبود مبنی بر اینکه خطایی در تنظیمات باشه...فقط یه مسئله اونم اینکه رو هاست رایگان هست!!!!!!!!!!! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل اینه که هاستت رایگان هست من خودم قبلا با هاست رایگان هر چی تلاش می کردم نمی تونستم با akeeba بک آپ بگیرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 خوب برادر مشکل از همینه دیگه ! هاست های رایگان بیشتر از 4 مگابایت نمیتونند فایل را فشرده کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 خوب برادر مشکل از همینه دیگه ! هاست های رایگان بیشتر از 4 مگابایت نمیتونند فایل را فشرده کنند حالا چیکار کنم...چطور بکاپ بگیرم....دیتابیس و گرفتم اما اسکریپتمووووو :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مهر 90 دوست عزيز فكر كنم بهترين راه اين باشه كه با نرمافزارهاي اف تي پي فايلهاتون رو توي سيستم خودتون دانلود كنيد من كه يكبار مجبور شدم اين كار رو انجام بدم موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در مهر 90 سلام دیتابیس را که گرفتی فقط از پوشه های ادمین،ماژول ،کامپوننت ،پلاگین ،قالب را فشرده و دانلود کن روی یه جوملا اکسترکت کن موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 بچه ها ز راهنماییتون ممنون..... هم بکاپ دیتابیس و گرفتم هم از اسکریپت جوملام بکاپ گرفتم_بصورت دستی) .... حالا این بکاپ و باید نصب کنم یا کافیه روی هاستم بریزم و دیتابیس و ایمپورت کنم؟؟؟؟؟؟ یه کوچولو توضیح بدین حله :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام حالت دوم. افزونه ساخته بسته نصبی پیشنهاد میشه . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 با سلام حالت دوم. افزونه ساخته بسته نصبی پیشنهاد میشه . یا حق ممنون آقای شمسی عزیز حالا باید من sql user رو تو هاستم مثل یوزر اون هاست رایگان بسازم؟منظورم اینکه همون اسم یوزر باشه یا فرقی نداره؟ و دوم اینکه باید کانفیگ رو دستی انجام بدم؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام در هر دو مورد خیر نیازی نیست... فقط هنگام نصب در هاست دسترسی پوشه های cache و tmp و logs و installation و فایل configuration.php قابل ویرایش یعنی 777 کنید...(اگر بعد از اعمال این دسترسی ها در ابتدای نصب با مشکل روبرو شدید کافیه دسترسی پوشه installation رو به حالت پیشفرض دربیارید و مراحل نصب رو طی کنید) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 من بکاپ دستی گرفتم ...یعنی اسکریپت جوملا روی هاست رایگان رو تبدیل به زیپ کردم و بعد دانلود دیگه تو اون فایل نصبی نیست که..... من قاطی کردم یه خورده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 پس شما از افزونه استفاده نکردید در این حالت پوشه ها و فایلهای جوملا رو که فشرده کردید به هاستتون جدید در دایرکتوری مورد نظر آپلود و اکسترکت کنید یک دیتابیس بسازید (نامش زیاد مهم نیست که با قبلی یکی باشه) بک آپ دیتابیسی که در هاست قبلی داشتید رو در دیتابیس جدید که ساختید ایمپورت کنید فایل configuration.php باز کنید و اطلاعات مورد نظر رو از قبیل اطلاعات دیتابیس و ... رو درش ست کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 موقع ایمپورت دیتابیس این خطا رو میده No data was received to import. Either no file name was submitted, or the file size exceeded the maximum size permitted by your PHP configuration. See FAQ 1.16. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 معمولا برای ایمپورت در دیتابیس محدودیتی از طرف ادمین سرور اعمال می شه که در مورد شما هم صدق می کنه... بک آپ دیتابیس رو به ادمین سرورتون بدید تا اونها براحتی براتون ایمپورت کنند... چون فکر نمی کنم از اعمال این محدودیت صرفنظر کنند... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 بچه ها تونستم دیتابیس رو هم ایمپورت کنم و فایل کانفیگ را هم ست کردم اما....سایت هیچی نمیاره...تو قسمت ادمین هم صفحه لوگین میاد اما پس و یوزرو نمیشناسه......مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در مهر 90 مطمئن بشو که دیتابیس را درست ایمپورت کردی ببین جدول jos_user هست؟ رمزت را (طبق آموزشها)از همون جدول تغییر بده و چک کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 بله هست....تغییر هم میدم نمیشه....حالا اون قسمت ادمینشه....قسمت فرونت سایت چرا بالا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام مطمئن هستید بک آپتون کامل هست؟ (هم دایرکتوری و هم دیتابیس) و مطمئن هستید بک آپ کامل منتقل شده؟ حالا یکبار پک کامل جوملا رو دریافت و در دایرکتوری که پک فعلی قرار داره اکسترکت کنید ببینید درست می شه... ! با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 بکاپ دیتابیس و با akeebackup گرفتم ...بکاپ دایرکتوری جوملا رو بصورت دستی زیپ بعد روی هاست اکسترکت کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر