aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مهر 90 با سلام خدمت دوستان من افزونه جستجوي موضوعي را روي سايتم نصب کردم به صورت ستوني بخش و مجموعه مي آيد مي خواستم از دوستان متخصص راهنمايي بگيرم که در کجاي سي اس اس را تغيير بدم تا بتوانم اين افزونه جستجوي موضوعي را مثل سايت جومينا به صورت خطي ببينم تا در جايگاه و موقعيتي مثل قالب جومينا تغيير بدهم اگر دوستان در اين زمينه تخصص دارند خوشحال ميشم راهنمايي کنند مرا منتظر خبرهاي خوبتان هستم شاد و پيروز باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام فکر کنم قبلا در این مورد در انجمن بحث شده بود شما اول جستجو کنید اگه به نتیجه نرسیدید دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مهر 90 با سلام و تشکر من جستجوي پيشرفته انجام دادم ولي به نتيجه اي نرسيدم يعني پيدا نکردم اگر شما لينکي داريد ممنون ميشم در اختيارم قرار دهيد لينک دموي من به شرح زير است http://shop.emamjavad.com/ من ميخواهم جستجوي موضوعي به صورت خطي باشد تا بتوانم موقعيت آن را زير منوي بالاي سايت قرار دهم ممنون ميشم راهنمايي کنيد شاد و پيروز باشيد سلام فکر کنم قبلا در این مورد در انجمن بحث شده بود شما اول جستجو کنید اگه به نتیجه نرسیدید دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 من وقت جستجو ندارم ولی قبلا بحث شده بود برای اینکه درست بشه این کد رو در فایل template.css قالبتون قرار بدید: .joomla_quickjump td { width: auto!important; } .joomla_quickjump tr { float: right; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر