mnkh97 7 ارسال شده در مهر 90 با سلام اساتید لطفا کمک کنند الان کاری که من با این افزونه می کنم این است که یه لینک آراس اسی بهش میدم بعد بخش و مجموعه و نویسنده را انتخاب می کنم و Publish Content Automatically و Allow Date in Future را فعال (بله) می کنم و از این افزونه این انتظار را داشتم که به صورت خودکار مطالب را انتشار بده ولی اینطور نشد و باید دستی Import کرد می خواستم ببینم چه جوری میشه افزونه را تنظیم کرد تا به محض ارسال مطلب جدید ، سیستم خودش بطور اتوماتیک مطالب رو انتشار بده با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز باید از cron استفاده کنیدCron job یک سری کارهایی که به صورت روزانه باید در ساعتی خاص انجام گردد را انجام می دهد. برای مثال در feedgator قرار است هر روز تمام مطالب دیگر سایتها import شود که شما می توانید در سی پنل cron job را تعریف کنید که به صورت اتوماتیک در ساعتی خاص انجام گیرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در مهر 90 آقا مصطفی ممنون تا حالا با cron کار نکردم ، تست می کنم ببینم چیه ولی دوستان بعید می دونم feedgator نتونه به طور اتوماتیک آخرین مطالب سایت های مورد نظر را انتشار بده اگر اساتید کمک کنن برای تنظیمات افزونه جهت انتشار اتوماتیک مطالب ، ممنون میشم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در دی 90 آقا مصطفی ممنون تا حالا با cron کار نکردم ، تست می کنم ببینم چیه ولی دوستان بعید می دونم feedgator نتونه به طور اتوماتیک آخرین مطالب سایت های مورد نظر را انتشار بده اگر اساتید کمک کنن برای تنظیمات افزونه جهت انتشار اتوماتیک مطالب ، ممنون میشم با تشکر میشه توضیح بیشتری بدین؟این cron دقیقا کجاست؟ من نمی تونم اتوماتیک خبرها رو داشته باشم!حتما باید دستی import کنم که اونم چندتا بیشتر نمیاره! در ضمن با اینکه پایان انتشارو زده هرگز، حتما باید برم و تاریخ ها رو پاک کنم تا نمایش داده بشن! مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در دی 90 cron يك افزونه ديگست. آخرين ارسال هاي سايت هاي ديگران رو مياره و ممكنه كم يا زياد باشه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در دی 90 cron يك افزونه ديگست. آخرين ارسال هاي سايت هاي ديگران رو مياره و ممكنه كم يا زياد باشه بدرود مطمئنید که افزونست؟ توی cpanel نیست؟با توجه به سرچی که کردم ،مثل اینکه توی مدیریت سی پنل بخش cron job باید تنظیمات فراخوانی کامپوننتمو وارد کنیم !درسته؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 منم از قبل دارم استفاده میکنم تو کامپوننت فراخوانی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان cron افزونه جوملا نیست من بالا توضیح دادم: Cron job یک سری کارهایی که به صورت روزانه باید در ساعتی خاص انجام گردد را انجام می دهد. برای مثال در feedgator قرار است هر روز تمام مطالب دیگر سایتها import شود که شما می توانید در سی پنل cron job را تعریف کنید که به صورت اتوماتیک در ساعتی خاص انجام گیرد. آموزش تنظیم feed gator برای درج خودکار مطالب در منوی support همین افزونه و در قسمت Configuring automatic imports using cron قرار دارد آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان cron افزونه جوملا نیست من بالا توضیح دادم: Cron job یک سری کارهایی که به صورت روزانه باید در ساعتی خاص انجام گردد را انجام می دهد. برای مثال در feedgator قرار است هر روز تمام مطالب دیگر سایتها import شود که شما می توانید در سی پنل cron job را تعریف کنید که به صورت اتوماتیک در ساعتی خاص انجام گیرد. آموزش تنظیم feed gator برای درج خودکار مطالب در منوی support همین افزونه و در قسمت Configuring automatic imports using cron قرار دارد آرزومند آرزوهایتان ببخشید من اینطور متوجه شدم که ، اول باید توی cpanel یک تنظیمات برای زمانبندی دلخواهمون در cron job مشخص کنیم و بعد با استفاده از فایل cron.feedgator.php این cron رو فعال کنیم و یه سری دستور بنویسیم ،درسته؟ برای اجرای دستور ' */30 * * * * /dev/null' این فایل رو که صفحه کده ، چه جوری باید اجرا کرد؟ و یه مشکل دیگه که دارم اینه که مطالب import شده ، با اینکه پایانی برای نمایششون داده نشده ، ولی تا خودم دستی نرم و تاریخ های ایجاد و انتشار رو پاک نکنم ، نمایش داده نمی شن! ایراد کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 ببخشید من اینطور متوجه شدم که ، اول باید توی cpanel یک تنظیمات برای زمانبندی دلخواهمون در cron job مشخص کنیم و بعد با استفاده از فایل cron.feedgator.php این cron رو فعال کنیم و یه سری دستور بنویسیم ،درسته؟ شما وارد cpanel شوید بعد روی آیکون Cron jobs کلیک کنید در صفحه باز شده در قسمت Add New Cron Job مشخصات Cron Job جدید رو وارد نمایید در قسمتهای Common Settings Minute Hour Day Month Weekday زمان تکرار را تنظیم نمایید و در قسمت Command آدرس فایل cron.feedgator.php را وارد نمایید به این شکل: home/youraccount/public_html/administrator/components/com_feedgator/cron.feedgator.php سپس بر روی دکمه Add New Cron Job کلیک کنید نکته: سطح دسترسی cron.feedgator.php را به 777 تغییر دهید و یه مشکل دیگه که دارم اینه که مطالب import شده ، با اینکه پایانی برای نمایششون داده نشده ، ولی تا خودم دستی نرم و تاریخ های ایجاد و انتشار رو پاک نکنم ، نمایش داده نمی شن! ایراد کجاست؟ در قسمت Global Settings افزونه feedgator وارد سربرگ Publishing شده و مقدار Set Created Date و Set Published Date را روی Use Processed Date تنظیم نمایید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در دی 90 ممنون از راهنمایی کاملتون! -ببخشید بعد از انجام این عمایات ، موقع import چندین پیغام خطا داشتم! ولی مطالب بطور کامل اومده بودند! حالا سایت یه در میون بالا نمیاد و همون پیغامو میده ! پیغامش اینه : curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/irwto/public_html/administrator/components/com_feedgator/helpers/feedgator.utility.php on line 432 این خط دستور به این صورت هستش : curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, $cookie_path); -مورد دیگه اینکه مقدار Set Created Date و Set Published Date را روی Use Processed Date گذاشتم ، ولی هنوز هم تا توی تک تک مطالب وارد نشم و تاریخ ایجاد و ویرایش رو پاک نکنم ، مطلب منو تو صفحه ای با errore Forbidden نشون میده!! ممنون از راهنمایی کاملتون! -ببخشید بعد از انجام این عمایات ، موقع import چندین پیغام خطا داشتم! ولی مطالب بطور کامل اومده بودند! حالا سایت یه در میون بالا نمیاد و همون پیغامو میده ! پیغامش اینه : curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/irwto/public_html/administrator/components/com_feedgator/helpers/feedgator.utility.php on line 432 این خط دستور به این صورت هستش : curl_setopt($ch' date=' CURLOPT_COOKIEJAR, $cookie_path); -مورد دیگه اینکه مقدار Set Created Date و Set Published Date را روی Use Processed Date گذاشتم ، ولی هنوز هم تا توی تک تک مطالب وارد نشم و تاریخ ایجاد و ویرایش رو پاک نکنم ، مطلب منو تو صفحه ای با errore Forbidden نشون میده!! [/quote'] این error هم اضافه شد! به اضافه اینکه سایت دیگه بالا نمیاد!!!!!!!!!!!!!!! Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/irwto/public_html/administrator/components/com_feedgator/models/feed.php on line 414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر