sepanta3 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام آیا امکان چنین کاری وجود دارد؟ لینک کردن خلاصه متن به متن اصلی با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام من تا حالا همچین افزونه ای برای این کار ندیدم شما می تونید به طور دستی خودتون این کار رو انجام بدید(فکر نکنم راه جالبی باشه) منتظر پاسخ های دوستان دیگه هم باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 بیشتر توضیح دهید! عنوان مطلب قابل لینک کردن به متن اصلی هست که باید در پارامترهای منوی مربوطه تنظیم بشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 عنوان مطلب قابل لینک کردن به متن اصلی هست که باید در پارامترهای منوی مربوطه تنظیم بشه... ایشون منظرشون اینه که متن قسمت اول مطلب رو به ادامه مطلب لینک کنند به این تصویر توجه کنید: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 در هر حال تا هدف درخواست روشن نباشه نمی شه راهنمایی جامعی کرد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepanta3 0 ارسال شده در مهر 90 هدف این هست که خلاصه متن هم لینک شود به متن اصلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 هدف این هست که خلاصه متن هم لینک شود به متن اصلی دوست عزیز قبلن افزونه ای دیده بودم که دکمه ای به ادیتور اضافه می کرد که می شد از طریق اون لینک دیگر مطالب رو به محتوای خبر افزود! الان دنبالش گشتم اما پیدا نکردم! اما شما می تونید از ماژول های خبری همچون گلوبال نیوز استفاده کنید، این ماژول ها علاوه بر عنوان تصویر خبر رو هم به متن اصلی لینک می کنه... بازم دنبال اون افزونه میگردم اگر پیداش کردم خبر می دم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر