asadpur 22 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان . من میخوام طبق این تصوبر که امیدوارم مطلب رو رسونده باشم عمل کنم . لطفا راهنمایم کنید . من میخوام وقتی رو یه دکمه از منو کلیک شد ، موقعیت های سمت راست و چپ گنار برن . اگه یه نگاهی به عکس بندازید فکر کنم بیشتر متوجه بشید . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در مهر 90 خوب توی مدیریت ماژولها، محل نمایش ماژول منوی کناری را از "همه" به "انتخاب از لیست" تغییر بدین. بعد تو هر صفحه ای که نمیخواین باشه، از حالت انتخاب خارجش کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad123 2 ارسال شده در مهر 90 سلام شما می توانید در بخش تخصیص ماژول که در صفحه ویرایش هر ماژول موجود است ماژول یا منوی خود را برای صفحه مورد نظر فعال کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در مهر 90 تشکر دوستان . مشکل حل شد / ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر