knight-rak 0 ارسال شده در مهر 90 سلام امروز خواستم جوملا 1.7 رو روی سرور نصب کنم بی هیچ مشکلی نصب شد بعدش پاک کردم و دوباره خواستم روی یه دیتابیس دیگه نصبش کنم با اررور زیر مواجه شدم هر کاری هم کردم و هر چند تا دیتابیس عوض کردم بازم نشد : Could not connect to the database. Connector returned number: 2 میشه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza3245 0 ارسال شده در مهر 90 سلام ورود شما را به وب سایت جومینا خیر مقدم میگم شما دیتابیس و فایلها رو به طور کامل حذف کردین؟ به احتمال زیاد مقداری از این موارد باقی مونده، اگر مقدوره مشخصات سایت رو قرار بدید بررسی کنیم... ارادت:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
knight-rak 0 ارسال شده در مهر 90 سلام مرسی هاست و سایت مال من نبود و من فقط نصب و راه اندازی رو بر عهدا داشتم در آخر هم مشکل نمیدونم از چی بود ولی بعد از یه مدت دیگه که گذشت دوباره امتحان کردیم و ادامه نصب رو تونستیم انجام بدیم موفق باشید //// نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر