sina_67_85 4 ارسال شده در مرداد 89 قالب قشنگ قسمت ادمین فقط نیاز به فارسی سازی داره یه کم دمو لینک دانلود بزارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 خیر وارزه ! اما من این قالب را فبلا فارسی کرده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 بزار داداش. استفاده می کنیم. خیلی قشنگه. اگه نمیشه تو یه پیغام خصوصی بده ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در مرداد 89 2 ترجمه از این قالب من دیدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 کمی گشتم پیداش کردم به درد من می خوره چون من از پنل مدیریت فارسی متنفرم. آقای تهرانی من نمونه های رایگان دارم میشه بذارم واسه ترجمه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 نمونه رایگان را بله میتونید بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در مرداد 89 از دوستان کسی هست که این قالبو راست چین کنه؟ترجمش کردم فقط چپ چینه. اگه کسی میتونه به من پ خ بده تا قالبو بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر