mhda74 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام من از این افزونه تغییر پیشوند پایگاه داده استفاده کردم ولی الان دیگه سایتم باز نمیشه و ارور زیر رو میده !! Warning: require_once(/home/harimnew/public_html/configuration.php) [function.require-once]: failed to open stream: Permission denied in /home/harimnew/public_html/includes/framework.php on line 46 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/harimnew/public_html/configuration.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/harimnew/public_html/includes/framework.php on line 46 :1: ::huh نمیدونم باید چی کار کنم ! تو اون فایلی هم گفتین نامش رو تغییر دادم ولی بازم ارور میده ! هر کی میتونه کمک کنه تو رو خدا بگه خیلی مهمه !:s :thankyou: آدرس سایت سایت من پس چرا هیچ کس کمک نمیکنه :@ :1: این همه آنلاین داریم پس چرا ؟ ... :@:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز از ارسال اسپم خودداری کنید کمی صبور باشید. از مدیران عزیز سایت لطفا به دوستمون کمک کنید تا مشکلش بر طرف بشه موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 فایل config را با پیشوند جدید به روز کنید بینید حل میشه؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در شهریور 90 مشکلم حل شد از همتون ممنون :thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر