gipcenter 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام من یک مشکل برخورد کردم که دیگه داره همه چی کم کم خراب میشه من داخل منو هام بک منو قبلا ساخته بودم که به یک مجموعه متصل بود و الان 2روزی هستش که روش کلیک می کنم پیغام این صفحه یافت نشد میده و وقتی وارد پنل مدیر شدم و خواستم وارد تنظیمات این منو بشم پیغام رو داد و بعد کلا منوی مورد نظر را پاک کردم و بعد رفتم تو زباله های منو و خواستم پاک کنم از اون تو هم بازم همین پیغام رو داد.و خواستم دوباره وارد زباله ها بشم که دیگه اونجا هم وارد نشد بعد رفتم تو پلاگین ها و می خواستم پلاگینی باز کنم باز اونجا کلا هیچی باز نمیکنه و برمیگرده به همون صفحه کل پلاگین ها عدم وجود فیلد در پایگاه داده: JTableModule id. عدم وجود فیلد در پایگاه داده: JTableModule id. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام این اواخر افزون خاصی نصب نکردین ؟ بک از سایتتون دارید ؟ # احتمالش هست که ساتتون ه-ک شده باشه / همه یوزر پسورد های مدیر اصلی + هاست رو عوض کنید. احتما این هم هستکه هاستینگتون داره تغییراتی رو سزور میده باهاشون تماس بگیرین یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر