ogptheme_com 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام و خسته نباشید به مدیران و کاربران جومینا میخوام واسه وب سایت خودم قالب طراحی کنم من با اچ تی ام ال و سی اس اس آشنایی دارم حالا میخواستم ببینم برای طراحی و پیاده سازی قالب تو جوملا به چه چیزایی نیاز دارم؟ ایا اچ تی ام ال و سی اس اس برای طراحی کافیه یا نه باید چیزای دیگه ای بلد باشم مثل php و ..؟ اگه توضیحات همراه با مثال باشه خیلی بهتره اگه برنامه ای تو این راستا دارید هم ممنون میشم معرفی کنید به جز فوتوشاپ و اکسپرشن وب واینکه بببخشید اگه سوالم تکراری باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام سوال شما رو چندین بار در انجمن پرسیدن و پاسخ داده شده برای شروع شما باید کمی با php آشنایی داشته باشید و بعد با فریم ورک جوملا آشنا بشید راحترین راه استفاده از آموزش طراحی قالب سایت جومینا هست که در سایت جومینا مارکت به فروش میرسه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ogptheme_com 0 ارسال شده در شهریور 90 ببخشید من هرچی گشتم نیود برای همین سوال رو دوباره تکرار کردم فقط فریم ورک نمیدونم چیه میشه دربارش توضیح بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز شما فقط کافیه در جستجوی پیشرفته کلمه فریم فرک رو در انجمن جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در شهریور 90 به نظر من یا تو کلاس های آموزشی جومینا شرکت کنین یا اینکه دی وی دی طراحی قالب موجود در سایت رو تهیه کنین! کافیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ogptheme_com 0 ارسال شده در شهریور 90 متاسفانه جایی که زندگی میکنم خیلی خیلی از محل برگزاری کلاسا دوره و برای پکیج اموزشی باید بگم که نصف مباحث گفته شده رو بلدم و یک خورده مبلغش واسم سنگینه اما مشکلی که هست تو پکیج درباره نحوه کد نویسی (php) و فریم ورک چیزی نگفته شده ((طبق عنوان ذکر شده)) اگه یک پکیج بیاد که اینارو هم یاد داده باشه خیلی خوب میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در شهریور 90 شما مى تونيد با اين ارتيسر جديد براى تمام ورژن هاى جوملا طراحى كنيد اين لينك هست من دانلود كردم و كركى نياز تا به حال نداشت اما حجم زياد هست 100 مگ http://files2.artisteer.com/Artisteer.3.1.0.42580.exe براى فارسى سازى هم از اموزش ها مى توانيد استفاده كنيد فقط در طراحى چب به راستش كنيد :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 نیاز زیادی به پی اج پی نیست و روش استفاده از کدهای مورد نیاز توضیح داده شده ! شما در اصل باید با ساختار قالب های جوملا اشنا بشوید که مهمترین قسمت این قضیه است و در این فیلم توضیح داده شده است ! قصد تبلیغ ندارم ولی اگر سی اس اس و اچ تی ام ال بلد هستید با این فیلم میتونید قالب طراحی کنید ! در سطح پیشرفته هم یا در کلاس ها میتونید شرکت کنید و یا به همت خودتون بستگی داره ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر