erfanpj 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام ممنون میشم یکی یه توضیحی راجع به این مشکل من بده من میخوام یه سری فایل pdf که بخشیش واسه فروش و بخشیش رایگان یعنی فروششم پس از پرداخت هزینه کاربر بتونه دانلود کنه اولا کامپوننت djcatalog این کارو میکنه ؟ پیشنهاد دیگه ؟ در ضمن من دقیقا باید چیکار کنم وقتی میرم بانک اونا چی به من میدن و چگونه باید ازش استفاده کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در شهریور 90 سلامدوست عزیز دقیقا من دارم همین کار رو انجام میدم و از یه سیستم تجاری استفاده می کنم اما زیاد وقت نمی کنم به سایت سر بزنم ببینین pdfshare.ir خواستی واسه همکاری یا خرید سیستم پیام بده البته با بانک ها هم وصل می شه:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز اگر بخواي از جوملا براي اينكار استفاده كنيي بايد از افزونه جي دانلود و افزونه آلفا يوزروپوينت استفاده كني كه هر دو توي انجمن معرفي شدن و ميتونيد از افزونه اتصال به بانك جناب **** تبلیغ مجاز نیست **** هم براي پرداخت انلاين استفاده كنيد اما روال دانلود اينطوريه كه براي فايل مبلغ اعتبار تعيين ميكنيد و فايل شماره 1 زمان دانلود 100 اعتبار از كاربر كسر ميكنه و اگر كاربر اين اعتبار رو نداشت اجازه دانلود داده نميشه اگر براي دانلود يك فايل 0 در نظر بگيريد بصورت رايگان دانلود ميشه فروشگاه قبلي جومينا بر اين اساس بود كه الان تغيير كرده من خودم هم يه همچين سايتي براي فروش مقاله طراحي كردم كه تا الان مشكلي نداشته موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز اگر بخواي از جوملا براي اينكار استفاده كنيي بايد از افزونه جي دانلود و افزونه آلفا يوزروپوينت استفاده كني كه هر دو توي انجمن معرفي شدن و ميتونيد از افزونه اتصال به بانك جناب طالب ي هم براي پرداخت انلاين استفاده كنيد اما روال دانلود اينطوريه كه براي فايل مبلغ اعتبار تعيين ميكنيد و فايل شماره 1 زمان دانلود 100 اعتبار از كاربر كسر ميكنه و اگر كاربر اين اعتبار رو نداشت اجازه دانلود داده نميشه اگر براي دانلود يك فايل 0 در نظر بگيريد بصورت رايگان دانلود ميشه فروشگاه قبلي جومينا بر اين اساس بود كه الان تغيير كرده من خودم هم يه همچين سايتي براي فروش مقاله طراحي كردم كه تا الان مشكلي نداشته موفق باشيد ممنون از راهنماییت حالا کدومشون کامل تره و امکانت بیشتری میده ؟ من میخوام فایلهامم دسته بندی بشه و هر کدوم تو یک دسته بندی جدا و میخوام لیستی از این دسته بندی هم داشته باشم یک سوال دیگه اینی که الان رو joominamarket هستش چیه ؟ این فک کنم خیلی خوب باشه واسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام این موردی که در سایت جومینا مارکت هست از ویرچو مارکت استفاده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در شهریور 90 http://topjoomla.ir/shop3 این مدلی هم به درد می خوره خواستی با مدیران جومینا تماس بگیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در شهریور 90 http://topjoomla.ir/shop3 این مدلی هم به درد می خوره خواستی با مدیران جومینا تماس بگیر آره اینم خیلی خوبه این کامپوننته ؟ اسمش چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 این هم از کامپوننت ویرتومارت استفاده شده و همونی است که در فروشگاه جومینا قرار دارد ! هم اکنون بسته فروشگاهی جومینا بصورت بهینه شده در جومینا مارکت برای فروش قرار دارد و میتونید مشاهده کنید و در صورت دلخواه خرید کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در مهر 90 این هم از کامپوننت ویرتومارت استفاده شده و همونی است که در فروشگاه جومینا قرار دارد ! هم اکنون بسته فروشگاهی جومینا بصورت بهینه شده در جومینا مارکت برای فروش قرار دارد و میتونید مشاهده کنید و در صورت دلخواه خرید کنید ! آقای گنجی منظورتون http://joominamarket.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=7&category_id=6&flypage=flypage.tpl&page=shop.product_details&product_id=91&vmcchk=1&Itemid=7 این هست ؟ آیا شما بنا به نیاز من کاستومایز شده ارائه میدین ؟ و آیا این کامپوننت دقیقا مثل جومینا مارکت هست ؟ یعنی محیط آجاکسی و تنظیماتی مه برای فروش رو سایت هس رو داره ؟ یکم میشه راجع بهش توضیح بدین ؟ همچنین به همه بانکها میتونم متصل شم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام به درخواست مشتر به بانک ها هم متصل میشه هر بانک با هزینه جداگانه. به بیس همون هست. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر