pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 سلام. لطفا راهنمایی کنید که چطوری میشه خط زیر لینک های این قالب رو حذف کرد ؟ لینک قالب : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13165193901.zip :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوست عزیز لطفا قبل از زدن تایپیک یه کم جستجو کن تا به جواب برسی موارد مشابه زیادی تو این انجمن بحث شده نمونش یکی مربوط به سایت خود من اینم لینکش http://forum.joomina.ir/thread-6585.html اما در صورت عدم موفقییت لینک سایتت یا دموی قالبت و بذار تا بتونم راهنماییت کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 ممنون . سرچ کردم اما خوب قالب ها با هم فرق میکنن دمو آنلاین ندارم . دارم رو لوکال تست میکنم . لینک دانلود قالب رو گذاشتم اگه امکانش هست لطفا کمک کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 متاسفم نتونستم کمکت کنم از دوستان عزیز مشکل دوست خوبمون و لطفا بر طرف کنید یه کم صبور باش دوستان حلش میکنن یا حق موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز دایو اون قسمت رو یا بصورت کلی در تنظیمات css قالبتون که عموما template یا layout هست برید و underline بودن رو به none تبدیل کنین... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 ممنون . هم تو قسمت template و هم layout نیگاه کردم اصلا هیچکدم underline نیست !! همگی none هستند اما بازم زیر لینک ها خط است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 بعضی از افزونه ها هستند که مشکل ساز میشه و خط زیر میندازه مثل افزونه Break News که در برنامه نویسی آن تگی که Underline داشته، بسته نشده شما تست کنید ببینید این اتفاق برای شما پیش آمده یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در شهریور 90 سلام.... برای حل مشکلت باید فایل template.css رو باز کنی و بین خط 74تا 76 این کد رو اظافه کنی text-decoration: none; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام این کار رو هم می تونید انجام بدید : در فایل index.php درست قبل از تگ کد زیر رو اضافه کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر