moj_asghary 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام خدمت دوستان عزیز هر کاری کردم تا در صفحه اصلی سایت و در بخشی که مطالب صفحه اصلی لود میشه محصولاتی که تو کامپوننت ویرچومارت اضافه میکنم رو بیارم. میدونم ماژولی داره که آخرین محصولات رو نشون میده اما در بخشهای کناری یا بالا و پایین قالب نشون میده نه بخش وسط و مرکزی. فرض کنین میخوام سایتم فقط تو صفحه اصلی محصولات رو نمایش بده قالب سایتم هم ja_zeolite_ii هست که مخصوص این کامپوننت نوشته شده حتی ورژن یک این قالب رو هم تست کردم قسمتی نداره که بگم محصولات رو تو صفحه اصلی بیاره و انگار صفحه اصلی فقط برای نمایش مطالب و اخبار هست و نمیدونم مشکل از قالبه، مشکل از تنظیماتیه که باید تو کامپوننت انجام بدم یا اینکه ماژولی برای اینکار لازمه که من ندارم. لطفا من رو راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام منوهای این الحاق رو بررسی کنید و چنانچه نوع منو مورد نظر شما موجود بود اون منو رو ایجاد و بعنوان منو پیشفرض قرارش بدید تا در صفحه اول اون منو نمایش داده بشه... مدیریت سایت / منوها... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر