mahdi_02 10 ارسال شده در شهریور 90 سلام بر همگي من ميخوام در درون سايتم يه بخش در سمت راست سايت با عنوان موضوعات داشته باشم »»»»مثلا»»من 10مطلب در مورد نرم افزار »»»10مطلب در مورد بازي»»»»و5مطلب در مورد آموزش »»»»و8مطلب در مورد موبايل دارم .كه مي خوام اين ها را در يك بخش در سمت راست قرار بدم. اما هنوز موفق نشدم. توضيح بيشتر: ***موضوعات*** بازي نرم افزار موبايل آموزش با كليك كردن بر روي هريك مثلا بازي كليه مطلب در مورد بازي را نشان دهد. اميدوارم متوجه شده باشيد ياعلي منتظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز شما می تونید یه بخش به نام موضوعات درست کنید و چندتا زیر مجموعه با نام های بازي نرم افزار موبايل آموزش بهش اضافه کنید و مطالبتون رو توی این مجموعه ها بریزید و در قسمت مدیریت منو یه منو با نام موضوعات درست کرده و چند زیر منو با نام های بازي نرم افزار موبايل آموزش بهش اضافه کنید البته بگم که نوع منوی خودتون رو یا بلاگ مجموعه و یا لیست مجموعه قرار بدید و هر منو رو به مجموعه مربوطه وصل کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر