sepanta3 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام من این سه گزینه را فعال کردم (یعنی بله زدم) تنظیمات SEO آدرسهای موتورهای جستجوی مورد پذیرش استفاده از آپاچی mod_rewrite افزودن پسوند به آدرسها و بعد این فایل هم .htaccess درست کردم و بعد پلاگین plg_unicodeslug و plg_hp_router_v0.3 هم نصب کردم لینکا فارسی می شود ولی در لینک component/content/article این هم می آید (مطلب در بخش و مجموعه قرار داد - یعنی بخش و مجموعه ایجاد شده است) آیا راهی وجود دارد تا این component/content/article را از لینک حذف کنم http://sample.ir/component/content/article/TXT FARSI با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام بهتر از کامپوننت Acesef برای کوتاه کردن لینک هاتون استفاده کنید او این کارو انجام میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز می تونید از افزونه کامپوننت مدیریت لینک ها - Acesef استفاده کنید لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepanta3 0 ارسال شده در شهریور 90 این کامپونت رو نصب کردم بله مشکل را رفع میکند ولی میخواهم ببینم راهی غیر از این وجود دارد یا نه مطمئن هستم راهی هست که بدون استفاده از این کامپونت لینکا را کوتاه تر کرد و این را در لینک component/content/article حذف کردوقتی هم این کامپونت رو نصب میکنید یک عبارت Joomla SEO by AceSEF در داخل تمام صفحات می اندازد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 دستی برای شما هم خیلی گیج کننده و هم سخت است و بهتر هست به عقب بر نگردیم. برای برداشتن کپی رایت به این مسیر بروید و این فایل را edit کنید administrator / components / com_acesef / library/plugin.php و عبارت : if ((strlen($this->AcesefConfig->download_id) != 32) && (!class_exists('AcesefURI')/* || AcesefURI::bas($this) == ''*/)){ return; } را جستجو کنید و حذف کنید و فایل را ذخیره کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepanta3 0 ارسال شده در شهریور 90 با تشکر از شماآیا راهی هم وجود دارد بدون استفاده از این پلاگین این کار را انجام داد ؟ با تشکز از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 پلاگین که جز این افزونه است و نمیشه حذف کرد ولی اگر منظور شما چیز دیگه است بله با کد نویسی میشه ولی معمول نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر