pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 سلام به همگی چطوری باید کد وبگذر رو گذاشت تو جوملا 1.7 ؟ من کد وبگذر رو میذارم تو ماژول html دستی اما هیچی تو سایت نشون نمیده ! لطفا راهنمایی کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز قوانین انجمن فراموش نشه لطفا قبل از ارسال موضوع، جستجو کنید قبلا بار ها در این مورد در انجمن بحث شده آرزومند آرزوهایتان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در شهریور 90 برای دانلود ماژول به این صفحه مراجعه کن دانلودماژول mod_htmlو mod_custom javascript برای آموزش طریقه استفاده به این تاپیک برو طریقه درج کد وبگذر در جوملا :heart::heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 در ادامه توضیحات دوستان باید بگم که شما بعد از اینکه کد وبگذر را به صورت ماژول دستی وارد کردید، پس از فعال نمودن ماژول مربوطه باید ماژول فعال شده را در موقعییت کپی رایت سایت خود قرار دهید. من هم در سایتم به این صورت عمل کردم و جواب میده خیلی راحت موفق باشی یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر