jarmani 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من از ozio gallery استفاده میکنم ولی مشکلی که هست اینه که عکسا رو نشون نمیده همه چیو چک کردم دسترسی پوشه عکس ozio گذاشتم رو 777 ولی بازم هیچی نشون نمیده , این در صورتیه که تو هاست رایگان مشکلی وجود نداره و عکسا رو نشون میده , در ضمن قالبم عوض کردم ولی مشکل پابرجاست خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام فرمودید در هاست رایگان مشکل نداره ! به احتمال زیاد تو تنضیمات مشکل وجود داره یا بخوبی نصب نشده .. حذف کنید و دوباره دانلود کنید و نصب کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در شهریور 90 مرسی از جوابتون ولی از صبح تا حالا شاید 10 بار این کارو کردم ولی بازم درست نشده !!!!:امکان داره مشکل از هاستم باشه؟؟؟؟کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 سلام برید تو مدیریت جوملا گزینه راهنما-->اطلاعات سیستم سربرگ سطح دسترسی پوشه را ببینید همه قابل ویرایش هستن کش جوملا و مرورگر رو پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در شهریور 90 سلام تو مديريت رسانه ها دو تا پوشه براي آپلود عكس وجود داره اول : oziodownload دوم : oziogallery2 شما تصاوير را در پوشه دوم آپلود كنيد . بعد از مديريت منو ها يه منو براش اختصاص بديد . من خودم اين كارو كردم مشكلي نداره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در شهریور 90 مرسی مشکل از xml بود حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر