farid65 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام من از كامپوننت كاريابي استفاده مي كنم !كه خودش چندين بخش مي شه!مي خوام تو صفحه اصلي سايتم يه بخشي از اين كامپوننت كه مي خوام نمايش داده بشه !الان اول منو كاريابي مي ياد بعدش مي ره داخل بخشي كه مي خوام !مي خوام مستقيما همون نمايش داده بشه و تو صفحه اصلي سايتم باشه !مثال مي خوام نمايش كليه مشاغل يا فرستادن رزومه تو صفحه اصلي باشه و نمايش داده بشه نه اينكه اول طرف بياد منو كاريابي باز كنه بعد بره داخل اين بخش !لطفا راهنماييم كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام این منو رو به عنوان صفحه اصلی قرار دهید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farid65 0 ارسال شده در شهریور 90 مي شه بيشتر راهنماييم كنيد من هر كاري مي كنم اول اسم منو مي ياد بعد بايد برم توش !مي خوام از اول تو صفحه اصلي اون بخش از كامپوننت نمايش داده بشه !نمي دونم منظورمو خوب گفتم يا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farid65 0 ارسال شده در شهریور 90 كسي نيست راهنماييم كنه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز از ارسال اسپم خودداری کنید اگه کسی از دوستان بلد باشه حتما کمکتون می کنه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید هنگام ساخت منو این کامپوننت، ببینید امکان ایجاد چند نوع منو برای این کامپوننت رو دارید و تست کنید که کدوم کارتون رو راه می ندازه و بعد از ایجاد منو طبق پست 2 همین تاپیک پیش برید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در شهریور 90 میتونید صفحه پیش فرض نمایشتون رو بجای صفحه اصلی روی اون صفحه ای که میخواهید نمایش داده بشه گزینه پیش فرض رو انتخاب کنید اونوقت صفحه مورد نظرتون موقع آپ لود شدن سایت نشون داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر