pedramf2 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به همه دوستان ... من یه اسلاید شو فرونت پیج نصب کردم که وقتی کوچکترین چیزی رو تغییر میدم به جز عکس مثلا" نوشته هارو تغییر میدم اسلاید دیگه لود نمیشه ... اگه میشه کمکم کنید ... ممنون ... منتظرم ... اینم سایت : www.farzad-farzin.gozarweb.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 سلام تا جایی که یادم میاد قبلا ازش استفاده کردم / مشکلی نداشت. حذف و دوباره نصب کنید /. با قالب های دیگه هم تست کنید ببینید باز مشکل به وجود میاد ؟ @ دوست عزیز صبور باشید ساعت (امروز ۱۲:۳۳ عصر) تایپیکو یجاد کردین سا عت (امروز ۰۱:۵۶ عصر) دوباره پست دادید که هیچکس نیست ؟ اگه کسی بلد باشه جواب خواهد داد. # در صورد تکرار اختار خواهید گرفت :cool: موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام من چک کردم ولی مشکلی وجود نداره شما متن وارده رو کپی پیست میکنید؟؟ افزونه خاصی نصب کردید ممکن هست اسلایدر با افزونه خاصی تداخل داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر