tnt6667 1 ارسال شده در شهریور 90 سلام من تاپیک رو یک بار اشتباه زدم ببخشید پیداشم نکردم ببینم من این افزونه رو نیاز دارم همین جلوه های ویژه متن رو چپلاگینشو از جومینا دانلود کردم ولی نمی دونم چرا دست کار نمی کنه اگر هم جلوه ویژه برای تصاویر هم داشته باشید ممنون می شم لینک بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 پست قبلی تون پاک شد اما جواب سوالتون شما باید / را قبل از متن بگذارین یعنی اینطوری کد قابل استفاده {xtypo_info }متن شما { /xtypo_info } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 پست قبلی تون پاک شد اما جواب سوالتون شما باید / را قبل از متن بگذارین یعنی اینطوری کد قابل استفاده {xtypo_info }متن شما { /xtypo_info } ممنون عزیز ولی این رو هم چک کردم اصلا انکار کار نمی کنه همه ای کدها رو تست کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید توجه داشته باشید که ابتدا و انتهای متنتون فاصله ای نیفته بعنوان مثال این کد الان دارای فاصله هست که باعث می شه درست اجرا نشه: {xtypo_info }متن شما { /xtypo_info } و این کد بدون فاصله و باید اجرا بشه: {xtypo_info }متن شما{ /xtypo_info } ببینید با رعایت این مورد هم باز مشکل پابرجاست!؟ با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید توجه داشته باشید که ابتدا و انتهای متنتون فاصله ای نیفته بعنوان مثال این کد الان دارای فاصله هست که باعث می شه درست اجرا نشه: {xtypo_info }متن شما { /xtypo_info } و این کد بدون فاصله و باید اجرا بشه: {xtypo_info }متن شما{ /xtypo_info } ببینید با رعایت این مورد هم باز مشکل پابرجاست!؟ با آرزوی موفقیت ممنون عزیز مشکل حل شد 100 درصد با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید توجه داشته باشید که ابتدا و انتهای متنتون فاصله ای نیفته بعنوان مثال این کد الان دارای فاصله هست که باعث می شه درست اجرا نشه: {xtypo_info }متن شما { /xtypo_info } و این کد بدون فاصله و باید اجرا بشه: {xtypo_info }متن شما{ /xtypo_info } ببینید با رعایت این مورد هم باز مشکل پابرجاست!؟ با آرزوی موفقیت ممنون عزیز مشکل حل شد 100 درصد ممنون از گوش زد ولی ی زحمت انگار تمام کد ها تو جومینا اشتباهن چون فقط همین یکی که شما دادین درست کار می کنه ی زحمت کد های صحیح رو برام بزارین ممنن میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 درود بر شما خیلی وقتها مشکل ما اینه که متن را درست نمیخوانیم ! دوست عزیز در خود صفحه معرفی افزونه هم گفته شده است که فاصله ها را از بین ببرید مثلا اگر فرض کنید علامت * فاصله باشد در سایت کد ها به این صورت نوشته شده است {xtypo_info }متن شما{ */xtypo_info* } دلیلشم اینه که خود من دارم در سایت از اینافزونه استفاده میکنم اگر فاصله نزارم نمیشه کد ها را به شما نمایش داد نکته دوم هم اینه که باید در حالت html کد ها را وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر