clik8000 102 ارسال شده در شهریور 90 با سلام خدمت دوستان عزیز بلاخره ششمین قالب خودم رو طراحی کردم البته یکم ناقصه بعد از اینکه طراحیش کامل تموم شد کد نویسیش رو شروع می کنم فک کنم یک هفته ای تموم بشه راستی قالب انتظار هم تموم شده دادمش آقای تهرانی تا تو جومینا منتشرش کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام سعی کنید در psd قالب های که قرار هست برای جوملا ، ودپرس ،.. هستند از گرادیانت استفاده نکنید !! موقع کد نویسی متوجه منظورم میشدی . موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 کاملا تایید می شه فقط یک کاری میشه کرد که repeat را فقط برای x بزاری نه y در اینصورت پایین بعد از گرادینت را یک رنگ بزاری که آخرین رنگ استفاده شده از گرادینت هست بهتر اینه که از pattern استفاده کنی یا رنگ ساده موفق باشید طرح های psd بسیار زیباست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام کاملا تایید می شه فقط یک کاری میشه کرد که repeat را فقط برای x بزاری نه y در اینصورت پایین بعد از گرادینت را یک رنگ بزاری که آخرین رنگ استفاده شده از گرادینت هست جناب عصمتی عزیز در این صورت هم مشکل پیش میاد وان اینکه اگه ارتفاع ماژول یا حجم مطلب توری باشه که همون گرادیانتی که یک بار تکرار شده رو کامل پر نکه از نصفه میوفته وجالب در نمیاد - اگه استفاده کنند هم باید خیلی کم رنگ باشه یا از css3 استفاده کنند که دردسرهای خودشو داره . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در شهریور 90 سلام چون به میلاد با سعادت امام رضا (ع) نزدیک می شیم فعلا تصمیم گرفتم یه قالب با موضوع امام رضا طراحی کنم که ایشالله آپ می کنم ببینیدش پس فعلا این قالب خوابید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر