رفتن به مطلب
clik8000

قالب دست ساز جدید

پست های پیشنهاد شده

با سلام خدمت دوستان عزیز

بلاخره ششمین قالب خودم رو طراحی کردم

البته یکم ناقصه بعد از اینکه طراحیش کامل تموم شد کد نویسیش رو شروع می کنم فک کنم یک هفته ای تموم بشه

راستی قالب انتظار هم تموم شده دادمش آقای تهرانی تا تو جومینا منتشرش کنه

download.php?imgf=13161620131.jpg

:D

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

سعی کنید در psd قالب های که قرار هست برای جوملا ، ودپرس ،.. هستند از گرادیانت استفاده نکنید !! موقع کد نویسی متوجه منظورم میشدی .

موفق باشید

یا علی

لینک به ارسال

کاملا تایید می شه

فقط یک کاری میشه کرد که repeat را فقط برای x بزاری نه y در اینصورت پایین بعد از گرادینت را یک رنگ بزاری که آخرین رنگ استفاده شده از گرادینت هست

بهتر اینه که از pattern استفاده کنی یا رنگ ساده

موفق باشید

طرح های psd بسیار زیباست

لینک به ارسال

با سلام

کاملا تایید می شه

فقط یک کاری میشه کرد که repeat را فقط برای x بزاری نه y در اینصورت پایین بعد از گرادینت را یک رنگ بزاری که آخرین رنگ استفاده شده از گرادینت هست

جناب عصمتی عزیز در این صورت هم مشکل پیش میاد وان اینکه اگه ارتفاع ماژول یا حجم مطلب توری باشه که همون گرادیانتی که یک بار تکرار شده رو کامل پر نکه از نصفه میوفته وجالب در نمیاد -

اگه استفاده کنند هم باید خیلی کم رنگ باشه یا از css3 استفاده کنند که دردسرهای خودشو داره .

یا علی

لینک به ارسال

سلام

چون به میلاد با سعادت امام رضا (ع) نزدیک می شیم فعلا تصمیم گرفتم یه قالب با موضوع امام رضا طراحی کنم که ایشالله آپ می کنم ببینیدش

پس فعلا این قالب خوابید:D

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...