khorami 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام ببخشيد من ماژول رو نصب كردم كار هم ميكنه اما تصاوير كامل نمايش داده نميشه و نيمه تصاوير نمايش داده ميشه. لطفا بنده رو راهنمايي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ماژول رو در یک موقعیت مناسب در قالب منتشر کنید دمو آنلاین بدید تا دقیق تر پاسخ داده بشه... با آرزوی موفقیتدر ضمن این ماژول مختص جوملا 1.5 هست شما رو کدام نسخه جوملا نصب کردید!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorami 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ماژول رو در یک موقعیت مناسب در قالب منتشر کنید دمو آنلاین بدید تا دقیق تر پاسخ داده بشه... با آرزوی موفقیتدر ضمن این ماژول مختص جوملا 1.5 هست شما رو کدام نسخه جوملا نصب کردید!؟ www.ysanweb.com من درموقعيت خوبي نصبش كردم در اسلايد شو اما باز مشكل داره من روي جوملا 1.5 نصب كردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام سایز تصاویرتون رو تغییر بدید و در مدیریت این ماژول هم دسترسی به تنظیم سایز تصاویر دارید... تاپیکتون منتقل شد به بخش مربوطه به جوملا 1.5 ... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorami 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام سایز تصاویرتون رو تغییر بدید و در مدیریت این ماژول هم دسترسی به تنظیم سایز تصاویر دارید... تاپیکتون منتقل شد به بخش مربوطه به جوملا 1.5 ... با آرزوی موفقیت سايزشو تو فتوشاپ تغيير دادم توي مديريت هم تغيير دادم نشد توي مديريت كه تغيير ميدم بازهم نيمه نشون ميده اگه مايل باشيد يوز و پسورد بدم برام درستش كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 اگر سایز تصاویر رو نرمال کردید و تغییر رو مشاهده نکردید کلیدهای ctrl + f5 رو روی کیبورد بزنید و یا کش مرورگر رو حذف کنید... کش جوملا رو هم پاک کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر