shahedprimary 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من يك فرم طرحي كردم ولي هر چه تلاش كردم به زرين پال وصل نمي شود بخش انتقال قيمتش را ارور مي ده كده اصليم نام محصول :هاست و دامنه مبلغ قابل پرداخت : تومان نام و نام خانوادگي : نام كاربري : پست الكترونيكي : تلفن : مي خوام قيمتش پست شود و بقيه فيلد ها هم در توضيحات نمايش داده شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام این افزونه در جومینا معرفی شده ماژول مینی مارکت جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahedprimary 0 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز میدونم که این ماژول هست من می خواستم فرم خود را ارجاع بدهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما این صفحه و کدایی که معرفی کرده را ببینید https://www.zarinpal.com/pages/labs/index/ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahedprimary 0 ارسال شده در شهریور 90 دوستان حواهشان درست راهنمايي كنيد اگه تو آزمايشگاه زرين پال چيزي پيدا مسي كردم كه اينجا تاپيك نمي زدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahedprimary 0 ارسال شده در شهریور 90 دوستان عزيز ديگه نياز به كمك ندارم خودم تونستم مشكلم را حل كنم اگه كسي مشكل داشت بپرسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 برای خاتمه تاپیک بد نیست روش کار را همین جا توضیح دهید تا در صورت لزوم کاربران استفاده کنند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر