raminfa 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان با یک مشکلی برخورد کردم که دلیل منطقی براش نمیتونم پیدا کنم این آدرس یکی از صفحات وبسایت منه ::: http://www.raminva.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=5 مشکل اینجاست که عکس هارو تو فایرفاکس و تمام مرورگرهای دیگه نشون میده ولی تو اینترنت اکسپلورر نشون نمیده دقیقا نمیدونم چرا؟ تو لوکال هم این مشکل هست از یک پلاگینی هم استفاده کردم برای نمایش تصاویر ممنون میشم اگر کمکم کنید :thankyou::thankyou::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 احتمالا این پلاگین با اینترنت اکسپلورر سازگار نیست و برای همین نمایش داده نمیشه و البته شما نسخه ie رو نام نبردید ! ادرس سازنده رو قرار دهید تا دوستان بتونند بررسی کنند ! البته فکر کنم منظورتون artlightbox باشه ! ولی میتونید از simple image gallery هم استفاده کنید و بد نیست اون رو هم تست کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام طبق فرموده جناب گنجی احتمال داره از این پلاگین باشه ولی من یکبار به این مشکل برخورده بودم میگم شاید مشکل شما هم از این باشه شما از وورد کپی پیست کردید؟؟ احتمال داره از این هم باشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در شهریور 90 در تکمیل فرمایشات دوستان، اگر اون پلاگین مشکل داره میتونین از ماژول Art Universal Lightbox استفاده کنین، من خودم استفاده کردم و با ie مشکلی نداره و امکانات خوبی هم داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر