sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من می خواهم در جوملا یک زیر منو چند تا زیر منو داشته باشد مثلا عنوان منو= گزارش ها زیر منو = ماه مهر زیر منو 2 = هفته اول زیر منو 3 = هفته دوم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moosafer 2 ارسال شده در شهریور 90 دوست گرامی برای این کا ر شما وقتی منو میسازید باید گزینه والد یا آیتم اصلی رو انتخاب کنید. ابتدا یک منو برای مثال 1 رو بسازید و در منوی جدیدبا نام 01ساخته و ایتم اصلی رو 1 انتخاب کنید.در مرحله بعد منویی با نام 001 ساخته و ایتم اصلی رو 01 انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون بیشتر از یک زیر منو نمی شود ساخت ؟ زیر منو را در صفحه اصلی سایت نشون میده نمی خواهم این جور باشدمی خواهم وقتی روی منو کلیک می کنم زیر منو را نمایش بده چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام منوی شما باید آبشاری باشه تا زیر منوها اونجوری نشون داده بشه بعضی قالب ها خودشون منو بازشو دارن بعضیا ندارن و زیر منوها تو صفحه اصلی نشون داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر