sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام می خواهم این قالب وقتی مطلبی در صفحه اصلی می نویسم به صورت پیش فرض justify باشد در حال حاضر متنی که می نویسم مثلا عنوان مطلب : : عنوان مطلب این جوری نوشته می شود و نقل قول میاد قبلش یا هر علامت دیگه. تا حدی فارسییش کردم ولی جالب نیست. استادان عزیز یک لطفی کنید این را برام ردیفش کنید. این هم لینک قالبم http://www.jmdownload.ir/download.php?fi...691621.zip ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام لطفا لینک رو تصحیح کنید مشکل داره:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 ببخشید لینک اصلاح شد http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13158997151.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 یک استاد پیدا نمیشه این قالب را برای من فارسی بکند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام اینجا کسی برای شما کاری انجام نمیده و فقط راه و روش فارسی سازی رو به شما میگن شما یک دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا کدهای شما رو بررسی کنم و راهنمایی کنم در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 ادرس سایتم adan-iq.ir مشکلی که در پست 1 گفتم دارم و مطالبی که در صفحه اصلی می نویسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 برای راست چین شدن ابتدا در خط 217 فایل template.css قالبتون این کد رو جایگزین کنید: body { background-attachment: fixed; background-color: #B2C2D1; background-image: url("../images/Bottom_texture.jpg"); background-position: center top; background-repeat: repeat-x; color: #000000; direction: rtl; height: 100%; margin: 0 0 -10px !important; padding: 0; text-align: right; } و در خط 934 این کد رو : .art-content-layout .art-layout-cell, .art-content-layout .art-layout-cell .art-content-layout .art-layout-cell { float: left; width: 680px; } و در خط 1653 این کد رو : .art-content-layout .art-sidebar1 { float: right; width: 200px; } در اصلاح کد ها دقت کنید و به تغییراتی که در کد ها داده شده دقت کنید تا در صورتی که بعدا باز مشکل داشتید متوجه بشید مشکلتون از کجا بوده در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر