sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام از چه نرم افزاری برای طراحی قالب برای جوملا استفاده کنم غیر از ارتیستیر که امکانات خوبی هم داشته باشه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام هیچ نرم افزار دیگه مثل آرتیستر وجود نداره که راحت باشه برای طراحی از فریم ورک هم میتونید استفاده کنید که اون هم کار راحتی نیست و باید با اون فریم ورک آشنا بشید. برای طراحی بهترین راه یاد گیری طراحی وب هست چون نرم افزارهای طراحی قالب سنگین هستند و قالب خوبی نمیتونید طراحی کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
darkyashar 0 ارسال شده در شهریور 90 پیشنهاد آقای مرادی کاملا درسته و بهترین راهه ولی به نظر من اگه زبان انگلیسیت خوب باشه بدنیست به t3framework که ماله سایته joomlart.com هست یه نگاه کنی تو سایته خودش توضیحات و آموزشهای تصویری کاملی داره درباره روش استفادش موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام در تکمیل صحبت darkyasha طبق اطلاعاتی که دارم در فریم ورک های رایگان gantry هم خوبه و هردوی اینهایی که معرفی شد خوبه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashnia 6 ارسال شده در شهریور 90 به نظر من واسه طراحی قالب بسته های آموزشی جومینا رو بخر... اونوقت می تونی یه فایل پی اس دی رو کد نویسی کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر