yasharhi 0 ارسال شده در شهریور 90 وقتی می خوام ماژول رو نصب کنم ارور زیر رو میده. * خطا! نمیتواند فایل XML نصب را در بسته بیابد. http://www.joomina.ir/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام فقط با این افزونه این مشکل رو دارید!؟ اگر بله، این نکته رو رعایت می کنید که افزونه های جومینا رو بعد از دانلود ابتدا باید از حالت فشرده خارج کنید و بعد فایل نصبی افزونه که درون اون با فرمت zip هست رو نصب کنید!؟ اگر با سایر افزونه ها هم این مشکل رو دارید که راه حل مشکل بارها در انجمن بحث و نیاز به کمی جستجوست... (جستجو پیشرفته) اگر مورد دوم هست که اون رو هم خدمتتون عرض کردم اگر همه اینها رو رعایت می کنید و باز مشکل هست افزونه رو مجدد دانلود و بعد از اطمینان از دانلود کامل اقدام به نصب کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز قبلا بارها در این باره در انجمن بحث شده و در جومینا نیز آموزشی قرار داده شده شما باید فایل رو از حالت فشرده خارج کنید قوانین را رعایت کنید!! در غیر این صورت ... در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز قبلا بارها در این باره در انجمن بحث شده و در جومینا نیز آموزشی قرار داده شده شما باید فایل رو از حالت فشرده خارج کنید قوانین را رعایت کنید!! در غیر این صورت ... در پناه حق... این ارور رو داد * نوع بایگانی ناشناخته است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamechiz88 6 ارسال شده در شهریور 90 با سلام شما ماژول را از لینک زیر دانلود نمایید مشکلتان حل می شود.البته ترجمه خودم هستش با اجازه دوستان. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13157628402.zip موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان چرا اخطار شما هم خودتون فایل رو دانلود کنید ببینید مشکل کجاست من هم این کامپوننت رو دانلود کردم این مشکل دوست عزیزمان میگه درسته چون فقط یک فایل در ماژول است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام بررسی شد. بله، تنها ماژول این الحاق مشکل دارد که بررسی و مرتفع خواهد شد! ممنون از گزارشتون و پوزش به خاطر وجود این مشکل با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 ضمن تشکر از شما فایل مورد نظرتصحیح شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر