aliilya 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام ببخشيد من وقتي رمز عبور رو براي وارد شدن به بخش مديريتي جوملا وارد ميكنم وارد صفحه اول سايت خودم ميشم و وقتي كليد back رو مرورگر ميزنم وارد محيط مديريتي جوملا ميشم و هر وقت يه تعقيري در هر كدوم از بخشها ميدم و ميخوام كه ذخيره كنم وارد صفحه اول سايت ميشه لطفا منو راهنمايي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام افزونه خاصی نصب کردید؟ روی لوکال کار می کنید یا آنلاین؟ سطوح دسترسی درست تنظیم شدند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در شهریور 90 افزونه جديد كه نه من مدبر سايت هستم كه همچين مشكلي دارم و بقيه همكارام اين مشكلو ندارن و بصورت آنلاين كار ميكنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام با مرورگر دیگه ای تست کنید احتمال داره از کش مرورگرتون باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام کلا روی سیستم جوملاتون از افزونه های ریدایرکت یا تغییر مسیر ادمین استفاده نمی کردید یا نمی کنید!؟ با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام اگه بقیه دارن کار می کنن و شما مشکل داری پس مشکل از جوملا نیست یا مرورگره یا مرورگر یوزر و پسوردت رو بده همکارات ببین اونا هم نمی تونن وارد بشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام کلا روی سیستم جوملاتون از افزونه های ریدایرکت یا تغییر مسیر ادمین استفاده نمی کردید یا نمی کنید!؟ با آرزوی موفقیت با سلام چرا از اين پلاگين استفاده ميكنم ولي قبلا مشكل نداشت ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام فعلا این دست افزونه هاتون رو غیر فعال کنید و مشکل رو بررسی کنید که حل می شه یا خیر... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر